Jouw kosmisch zelf herinneren

Bronkracht
23-05-2023
19:30
Mariakapel Coudewater-Rosmalen
Noord-Brabant
zie event
healing
workshop


Deze bewustzijnsbeweging (workshop) gaat over het openen van jouw kosmische herinneringen in jouw lichaam. Aanraken van verloren gevoelens ter activatie van ons emotioneel bewustzijn.

In deze werkelijkheid zijn vele beschavingen aanwezig in andere vibratievelden die met ons communiceren via gevoelsvelden. Door middel van verschillende vibraties van beeld, muziek, spraak en quantumfysiche waarneming zal ik samen met jou het hoofd en hartsveld in jezelf krachtig laten vibreren zodat jij jezelf weer kan herinneren en voelen wie je van oorsprong bent. Deze quantum communicatie is een ontmoeting met je kosmische oorsprong. Het kosmische wezen dat in jou aanwezig is zal meer doorgang krijgen. Deze bewustzijnsbeweging is geen channeling. Jij staat aan het roer van je eigen bewustzijn. De opening is aan jou.

Het openen van het hart en het daardoor ervaren van emoties is de kosmische taal die hier in jou nog meer mag gaan openen. Jij bent de enige die dit kan openen van binnenuit. Verwelkom je wezen in dit lichaam en voel en weet wat je hier te doen hebt.

Deze uitnodiging is aan jou om NU hier te zijn.

“Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron.

Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden.”

Mariakapel Coudewater
Berlicumseweg 8
5248 NT
Rosmalen
Evenement / Agenda delen: