Quantum Waarneming

Bronkracht
09-05-2023
19:30
Mariakapel Coudewater-Rosmalen
Noord-Brabant
zie event
healing
workshop


In dit leven heb je geleerd dat er een beperkt aantal keuzes is. Bovendien wordt er van alles aan gedaan om jouw keuzes te beïnvloeden. Kun je hier dan wel echt kiezen?
Met Quantum Waarneming ontstaat er een verruiming van jouw bewustzijn. Hierdoor worden meer keuzes actief in jouw werkelijkheid. Ontdek in deze workshop hoe dit werkt.

In de workshop Quantum Waarneming ga je ontdekken hoe jij jezelf met behulp van quantumfysica kan waarnemen. Met de kracht van je hartfrequentie zal je hoofd anders gaan werken en zul je gaan merken dat je invloed hebt op je lichaam alsook op je omgeving. Ook je persoonlijke programma’s of thema’s kunnen lostrillen en veranderen door Quantum Waarneming. Alles wat jij waarneemt daar heb je invloed op.

Wij zijn geprogrammeerd om keuzes met het hoofd te maken. In deze workshop ga je ervaren hoe sturend je hoofd is. Je leert neutraal waarnemen door samenwerking tussen hoofd en hart. Door neutraal waar te nemen activeer je de miljarden mogelijkheden in het quantumveld. Met het hoofd kun je dit niet begrijpen. Toch zul je merken dat met Quantum Waarneming verschuivingen kunnen ontstaan in je werkelijkheid. Door niet te sturen naar een bepaalde uitkomst (doel) zal de best mogelijke uitkomst in je werkelijkheid aansluiten. Dit kan alleen als de waarneming neutraal en vrij is.

Neem jij de uitnodiging aan om de kracht in jou nog meer te laten toenemen en zo schepper te worden van je eigen werkelijkheid?

Mariakapel Coudewater
Berlicumseweg 8
5248 NT
Rosmalen
Evenement / Agenda delen: