Avond NLP Practitioner opleiding

Paul Lenferink
24-06-2023
19:00
Einighausen, Sittard (Limburg)
Limburg
€ 3.045,00
ascensie


Ik ben de afgelopen 20 jaar door veel mensen geïnspireerd. Met name door een aantal mensen die de verbinding hebben gelegd tussen spiritualiteit en wetenschap. De essentie van de NLP vooronderstelling: “De betekenis van je communicatie is gelegen in de respons die je krijgt” heeft een duidelijke en niet te ontkennen wetenschappelijke onderbouwing. Mensen als Greg Braden, Bruce Lipton, Lynn Mc Taggert, Rupert Sheldrake, Albert Einstein, Joe Dispenza zijn een aantal wetenschappers die hier al jaren mee bezig zijn bevestigen dat 95% van hoe wij denken, voelen en doen voortkomt uit hoe we geprogrammeerd zijn.

Een NLP-opleiding volgen bij Paul Lenferink betekent ervoor kiezen om een creator te gaan zijn en een participant van de toekomstige wereld. Dat wil zeggen; een bijdrage willen leveren aan een wereld die gebaseerd is op vrijheid, gelijkwaardigheid, gelijke verdeling, liefde en samenwerken i.p.v. een wereld gebaseerd op ego, hebzucht en consumptie.

Hiervoor is slechts een verandering nodig van het hoofd naar het hart. Dat lijkt een kleine stap te zijn maar het valt soms niet altijd mee om oude patronen in denken, voelen en doen te doorbreken. We leven in een wereld waarin het oude denken gericht op geld, presteren, hebzucht, status en ego diep verankerd is.

Het doel van de NLP reis is liefde voor jezelf, liefde en compassie voor anderen en vanuit liefde maximaal invloed gaan hebben op onze toekomst.

Veel mensen willen het anders maar hopen vervolgens dat leiders of bedrijven die verandering voor hen realiseren. Dat is een foute aanname! Zo werkt veranderen helaas niet! Niet op persoonlijk niveau en daarom ook niet in organisaties en in de samenleving. Veranderen kan alleen echt slagen van binnenuit, en daar zullen we zelf iets voor moeten doen. Create your own world! In NLP leren we deelnemers om een creator te zijn van je eigen leven. Weer verlangen, dromen en gericht zijn op wat vreugde geeft is de basis van een andere wereld. Want alles waar je aandacht aan geeft wordt groter en gaat leven.
Evenement / Agenda delen: