Masterclass BronHealing met een persoonlijk authentiek cadeau “Louter Liefde voor Jou”.

Ellen Louter van Louter Spelend Bewustzijn
20-05-2023
10:00
Cordium Het Spiritueel centrum van Nijmegen in de Parkkamer
Gelderland
€45
ascensie
beurzen


Een diepgaande transformatie in alle lagen van jouw zijn, geaard de energietrilling is hoog geïnitieerd door mij, De Asthors en De Azez.
10:00-11:00.
Mee resoneren met de brontrillingsfrequenties. Even een stilte moment van healing, persoonlijke groei, rust voor jezelf binnenkomende inzichten, jezelf opladen, geaard, pure krachtige liefde, thuiskomen in jezelf

De stilte in jezelf ervaren, vol Liefde en Kracht. Een cadeau aan jezelf van jouw eigen brontrillingsfrequentie, uniek, authentiek en persoonlijk.

Een makkelijke unieke manier om persoonlijk te groeien en te healen van wat niet meer past bij wie je wilt zijn.
Emotioneel, fysiek, mentaal.

Mijn team vertelt: Wij de Azez zijn het naamloze licht, ook wel het bronlicht genoemd, wij bevatten alle trillingsfrequenties. Ellen is een onderdeel van ons, zij is ook een Azez.
Wij De Asthors zijn het healersras vanuit de 12 dimensie. Ellen heeft vele levens bij ons gestudeerd en is nu afgestudeerd als allround healer.
Wij samen faciliteren de hoogste mogelijk trillingsfrequentie hier op aarde. Daar waar de energie deeltje met grotere onderlinge ruimte bewegen, losser zijn, waardoor er makkelijker oude gewoontes of vastzittende denkpatronen, of lichamelijk ongemak losgetrild, opgelost kan worden.

Wat gaan we doen?
Eerst gaan we aarden vanuit ons hart. Hierna ga je je met de bron verbinden, jouw eigen brontrillingsfrequentie.
Hierna ga jij je ontdoen van energieën van de ander. Waardoor je meer rust en vrijheid, verstilling in jezelf gaat ervaren. In de drukke wereld om je heen.
Je ruimte om je heen ga je ook schoonmaken. Dit samen is zeer krachtig voor mensen die last hebben van energieën van de ander. Zich gauw moe voelen, of overprikkeld, slecht slapen, voor de Hsp'er onder ons.
Dit gedeelte kun je hierna ook thuis doen. Bijvoorbeeld voordat je naar de stad gaat. Of een andere drukke plaats opzoekt. Maar ook naderhand, om weer de rust in je systeem terug te pakken, als je merkt dat je weer volgelopen bent. Dit gaat je heel veel vrijheid opleveren.

Het vervolg ga je samen met jouw eigen energetisch team doen.
Wij, Ellen, De Asthors en De Azez members van mijn energetisch team bewaken de veilige ruimte. En initiëren de hoogste frequentie mogelijk op aarde, waardoor er veel omgezet kan worden. want hoe hoger de trilling hoe meer beweging, hoe makkelijker jouw systeem vastgezette energieën, zoals oude patronen en gewoonten los kan laten.
Je zet dit keer geen intenties. Dan kan de energie vrijuit stromen en is er zoveel meer mogelijk, wat jij niet voor mogelijk had gehouden. Je onderbewustzijn bevat onnoemelijk veel informatie. Zij/hij weet wat het eerste aandacht nodig, voor de grootste groei.

Wat heb je eraan?
De healing voelt, kun je ervaren als een enorme liefdevolle zachte, krachtige energie stroom in je lichaam. Jezelf in het
nu-moment voelen verstillen in de drukke wereld om je heen.

Wat levert het jou op?
Gelijk al, of in de loop van de week ervaar je dat er verschil is. Wellicht kun je er je vinger niet op leggen, of is het juist al heel duidelijk voelbaar in je lichaam of je handelen. Maar het geeft je het gevoel van meer vrijheid en openheid. Je systeem opent zich. Je merkt dat er een gewoonte is verandert of je lichaam meer in rust kan zijn. Ergens in je systeem is er een verandering voelbaar. Je gaat je leven anders ervaren. Het begin van jouw diepe transformatiehealing is ingezet.
Wat? Dat is, is voor iedereen persoonlijk.
Hoe? Dat kan ik niet zeggen. Dat is geheel aan jou.
Jij bent jouw eigen leider in jouw leven. Wij faciliteren enkel de brontrillingsfrequentie en de veilige geaarde ruimte waarin jij kunt groeien. Maar dat het makkelijker wordt en er meer ruimte komt, je meer vrijheid en liefde voor jezelf gaat ervaren staat vast. De healing werkt door in jouw gehele systeem. Precies wat nu als eerste om aandacht vraagt om geheald te worden

Wat klanten zeggen:
* Ik voelde een enorme zachte en krachtiger energie.
* Weer een prachtige sessie het bracht mij heel diep met veel rust in mijn lijf.
* Ik heb mijn energetisch team voor het eerst in het groot gezien.
* Ik bemerkte dat de pijn en stijfheid in mijn schouders bijna weg was gisteren.
* Zo en zo gebeurd er iedere keer wat en krijg ik inzichten als we samen zijn.
Het was fijn gisterenavond. Ik voelde me heerlijk relaxed na afloop. Heerlijk geslapen. Gevoel dat de hoge energie gedurende de nacht het een en ander verschoven heeft.
*Ik word zo blij van jouw cadeaus op donderdagavond dat ik hier graag meer gebruik van wil maken
* Veel uitgeruster vanochtend
Kijk voor meer informatie op mijn website
Opgeven via de contact pagina

Ik ben Ellen Louter Innerlijk Meester. Ik begeleid je naar jouw eigen unieke innerlijke meester, naar je volledig leven, waarbij je je eigen verantwoordelijkheid neemt over jezelf met het leven dat daarbij hoort. Je krijg alle tools in handen om elke situatie te masteren, vol zelfvertrouwen en zelfliefde, in alle vrijheid en veiligheid, zelfempowerment.
Evenement / Agenda delen: