Retraite: Licht maakt lichter

Het Licht Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling
21-05-2023
20:00
Centrum Athanor in Lochem
Overijssel
€ 545
retreat


Lichter leven
Hoe zou het voor je zijn om de lichtheid van het leven te ervaren? Als we niet bewust zijn, maken we het leven zo zwaar, ingewikkeld en moeilijk. De ware natuur van het leven is licht.

Je ware aard tot uitdrukking brengen
Tijdens deze retreat nemen we je mee in de energie van lichtheid. Dat kun je op twee manier interpreteren. Lichtheid in de zin van licht van gewicht en lichtheid in de zin van lichtschijnsel. Beide aspecten komen deze dagen aan de orde. Bewustworden van wat je uitstraalt en wat je daarmee aantrekt. Hoe meer je ervaring is, dat jij licht bént, hoe meer je uitstraalt, hoe meer je de lichtheid van jeZelf en de wereld kunt ervaren. Licht creëert licht!

Het leven vieren
Humor, lachen, vrij zijn, dansen, verbinden, genieten. Alles wat het leven zo mooi kan maken. Deze dagen word je uitgenodigd dat weer helemaal tot je te nemen. Om het leven te vieren, in al zijn glorie, in al zijn licht.

De dagen vullen zich met meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, klank, dans en energetisch werk. Daarnaast is er voldoende ruimte om alles wat aangeraakt wordt te laten indalen.

Tijdens de yoga wordt gebruik gemaakt van speciale bindweefselballen, waardoor je op een diep niveau loslaat. Verkleefde weefsels worden soepeler, opener en de verbinding wordt weer geactiveerd. In dat loslaten ga je merken dat er méér ruimte ontstaat voor (jouw) licht. Het licht kan moeilijker bij je binnenkomen als er stagnatie is in het lichaam.

Alle verdere info kun je vinden op de website. Er zijn nog drie plekken vrij.


Evenement / Agenda delen: