Welcome Home Zomer Gathering (4 Daagse)

Welcome Home Bewustzijnscentrum
09-08-2023
11:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum Midden-Limburg
Limburg
€397
vroegboek korting
ceremonie
muziek, zang en dans


De Zomer Gathering bij Welcome Home komt er aan. Een fijn SamenZijn om de zomer en het leven te vieren! woensdag 9 t/m zaterdag 12 augustus
Welcome Home Gathering
Op deze Gatherings ervaren deelnemers weer meer te verbinden met hun ware essentie en van daaruit met elkaar. Een Samen-Zijn waarin je meer rust en ruimte ervaart. Vanuit die rust gaan we stap voor stap Verder, dieper, bewuster. Hier en nu, op een speelse, vreugdevolle en onbevangen manier.

Wat zou er gebeuren als je gewoon jouw prachtige zijn meebrengt, alle verwachtingen naast je neerlegt en datgene door je heen laat stromen wat er in het moment geuit wilt worden?

Wat nou als er dan ineens de mooiste dingen naar je toe kunnen stromen en dat je dan dingen ontvangt die je nooit voor mogelijk had gehouden? Wat nou, als gewoon je authentieke zelf zijn, altijd al het antwoord was. Als gewoon zijn, dat balans brengt in wat je altijd al zocht? Als er in de samensmelting van hart en ziel, zoveel liefde ontstaat dat je spontaan van binnen gaat helen.

Deze dagen kun je zo veel gedragenheid en versterking ervaring vanuit de community

Wauw, wat kunnen we als mensen door enkel elkaar te horen en zien al zo veel heling geven. Je zal ervaren dat ‘gewoon’ Samen-Zijn al zoveel licht brengt! En daar dragen we allemaal aan bij. Iedereen heeft zijn of haar unieke inbreng en we zijn vrij om deze dagen allerlei spontane activiteiten/momenten te laten ontstaan. Daarnaast zetten we een prachtig basis-programma weg met iedere ochtend een verbindingscirkel in Stilte. Je kunt daarna zelf je ontbijt verzorgen en er zijn 2 gezamenlijke eet-momenten in de middag en de avond. Deze maaltijden bereiden we gezamenlijk als een grote familie. Iedere dag rond 14.00u faciliteren we een uniek, krachtig en verdiepend samen zijn. Dans en zang horen hier zeker bij! Klanken, dans en creatieve expressie kunnen diepere heling stimuleren. Daarom zullen we je iedere dag op een innerlijke reis meenemen om dieper naar binnen te kunnen gaan en dichter bij je kern te komen. In de avonden hebben we een intuïtieve invulling, afgestemd op het moment en de groep.

Er is ruimte om je op verschillende manieren te kunnen uiten en om op jouw persoonlijke manier expressie te kunnen geven aan wat jij voelt.

Ook in de natuur zijn hoort hierbij. De natuur is super helend en bevrijdend voor lichaam en geest en is als het ware een poort om je te verbinden met alles dat is.

Is dit jouw hartenwens? Om 4 dagen lang te verdiepen, verbinden, volop te genieten en het leven te vieren?

“Een Magische ervaring bij Welcome Home tijdens een 4 daagse gathering. Dit is zo’n intens bijzondere plek. Een plek die uitnodigt naar binnen te keren, te doorvoelen wat zo graag gevoeld wilt worden, te helen, te verbinden, te zijn, écht te zijn. Dit is thuiskomen. Thuis in jezelf. Vanuit daar ontstaat er een diep weten dat ‘thuis’ echt een plek in ons zelf is, waar we altijd toegang tot hebben. DJ en Chantal creëren een veilige en speelse bedding waar we dit alles mogen ontdekken. Dit alles gaat voorbij woorden … kom het gewoon ervaren.”
– Carlijn –Dit Welcome Home SamenZijn is in:


♡ Liefde
♡ Harmonie
♡ Verbinding
♡ Rust
♡ Eenheid
♡ Ruimte
♡ Samen
♡ Natuur
♡ Klanken
♡ Bronenergie
♡ Ontvangen
♡ Gelijkwaardigheid
♡ Hoge vibraties
♡ Stilte
♡ Wandelen
♡ SamenZijn
♡ Dans
♡ Vuur
♡ Zang
♡ LevensenergieProgramma: zo ziet de 4-daagse Gathering er ongeveer uit
Woensdag 9 augustus

11.00 – 12.00 uur aankomst
Bed/Slaapruimte uitkiezen, tent opzetten, alles installeren.
12.00 uur Kleine versnapering eten
12.30 uur OpeningsCirkel, Sharing en Intentie voor de aankomende dagen

15.30 uur Cacao Ceremonie

18.00 uur Podluck Avondmaaltijd

19.30 uur Intuïtieve invulling afgestemd op de groep
23.00 uur StilteDonderdag 10 en vrijdag 11 augustus:

07.00 uur Meditatie en natuurwandeling

12.00 uur Samen lunchen

14.00 uur Cirkel/Ceremonie volledig op intuïtieve afstemming. Hierin komt vaak aan bod: Helende klanken en diverse instrumenten, Afstemmen op de bron en verbinden met je ware essentie. Hierin bieden wij een veilige bedding voor alles wat zich aandient en door je heen wil stromen.

17.00 uur Vrije invulling voor integratie, stilte, verbinding en/of verdieping

18.00 uur Samen genieten van een heerlijke maaltijd

19.00 uur Intuïtieve invulling, afgestemd op de groep

23.00 uur Afronding


Zaterdag 12 augustus

8.15 uur Cacao Ceremonie, Klank, Dans en SamenZang

11.00 uur Opruimen, schoonmaken, spullen pakken

13.00 uur Lunch

14.00 uur Circle, Sharing en afronding

16.00 uur Met een dikke glimlach weer naar huis en met een wijds open hart de wijde wereld in.

* Je kunt er voor kiezen om na de Gathering nog langer te verblijven bij ons. Zo kun je op deze prachtige plek in alle rust en ruimte nog meer de tijd nemen om te genieten en voor verdere integratie.

Investering: 444,- (Early bird tot 1 Mei: 397,-)
Evenement / Agenda delen: