Cacao, Sound & Silence Experience

Welcome Home Bewustzijnscentrum
19-05-2023
14:00
welcome Home Bewustzijnscentrum Midden-Limburg
Limburg
€77
naar draagkracht
ceremonie
muziek, zang en dans


Een magische viering van het ‘gewone’ leven, een bewuste beleving van ons Mens-Zijn d.m.v. klank & stilte

♡ CACAO, SOUND & SILENCE ♡

Deze dag is een viering van het leven in hoogte, in extase, in diepte, met levensvreugde en emotie. Voel je meer dan welkom op deze dag van muziek, dans, stilte, leegte en volheid. Je zal voelen dat de de inspiratie nog meer gaat meer gaat stromen en er vernieuwende inzichten steeds meer verdiepen en integreren.

Samen met de stilte en de viering van klank delen we vaak hele mooie, waardevolle boodschappen van eenheid en harmonie. Oeroude boodschappen van innerlijke wijsheid, liefde en kracht. In de energie van deze dag kan je je nog krachtiger en liefdevoller voelen, nog meer in verbinding met jezelf en anderen. In gelijkwaardigheid, saamhorigheid en eenheid 🙏

We beginnen deze verdiepende reis gezellig samen in de Thuiskamer met onze cacaoceremonie.

🙏Daarna gaan we door in een verdiepende satsang*

❤️ Om vervolgens de ceremonieruimte in te gaan onder begeleiding van een intuïtief pianospel van DJ.

🔥 Vanuit een diepe Stilte, een diep Zijn, begeleiden we de stemmen naar opening en bevrijding en vloeien we door in klank, zang, muziek maken, verdiepen… het leven vieren!

🙏Om vervolgens samen een lekkere seizoenssoep met salade en brood te eten.

❤️ Na de avond maaltijd komen we samen voor een krachtige sharing. Je gaat met je hart wijds open en twee benen stevig op de grond Herboren Huiswaarts!

We houden de groepsenergie dit event centraal. DJ & Chantal nodigen je van harte uit om in het liefdevolle en helende veld te stappen waar jij helemaal kunt zijn wie je bent.

Onze ceremonies worden door de deelnemers iedere keer weer als vernieuwend en actueel ervaren…Zoals een van de deelnemers hieronder mooi verwoord:

“Diepere lagen integeren, het herontdekken van je eigen GOUD, in afstemming met andere pracht zielen op een plek die iedere keer opnieuw zo welkom voelt. Een tweede thuis waar je kwetsbaar mag maar zeker ook durft te zijn, daar waar je innerlijke vlammetje steeds feller gaat schijnen.
Dankbaar om deze haven in de buurt te hebben.“

-Claire-

Een samenzijn in hogere energieën, bewust aanwezig zijn in het nu en in verbinding met dat wat ons één maakt.

Voel je dat je hierbij wilt ZIJN?

Word gedragen door het liefdevolle veld en ga voorbij alle angsten en oordelen
We beseffen dat dit openstellen om kwetsbaarheid vraagt, en daarom creëren we een sacred space waarin je kan voelen dat alles er mag zijn. We gaan voorbij aan alle angsten en oordelen. Ook als je het spannend vindt om klanken te maken, nodigen we je uit om je te laten dragen door het liefdevolle veld.

Naast klanken maken met je mond, nodigen we je ook uit om een instrument te pakken en alles door je heen te laten stromen dat zich op dat moment aandient. Het SamenZijn kan daarom uiteindelijk allerlei vormen krijgen. Dit maakt elke reis weer uniek.

Ervaar wat stembevrijding in jou mag aanraken
Kom genieten en laat je verwonderen welke prachtige klanken we als mensen samen kunnen maken. Wat we met onze stemmen kunnen ervaren is niet in woorden te beschrijven. Dit is iets wat we eenieder gunnen om te komen ervaren! Wanneer je de vrijheid voelt in het uiten van je stem, heeft dit direct impact op de vrijheid die je voelt op andere gebieden van je leven.

Voel je welkom bij Welcome Home en kom thuis bij jezelf. We kijken ernaar uit om jouw unieke stem te horen!

“GEWORTELD IN ZIJN”:

*Satsang betekent vrij vertaald, Samenzijn in waarheid. Dit gaat om een waarheid die voorbij aan onze persoonlijkheid gaat. Een satsang is een samen-een-zijn op een diepere laag voorbij aan onze eigen persoonlijkheid. Dit ontstaat altijd en alleen in het moment. Een satsang geeft een opening naar een directe ervaring van wat we kunnen noemen: het eenheidsbewustzijn, het allesomvattende liefdevolle Gewaarzijn, de bron, of de goddelijke levensstroom.

Dit is wat er gebeurd bij satsang wanneer de mind in het Hart wordt opgenomen.

Mega aards én spiritueel tegelijk… het één en het ander zijn onlosmakelijk verbonden.

Inloop vanaf 10.15u, we starten om 10.30u

Inclusief cacao, thee, kleine versnapering, soep met brood & salade.

Je bent meer dan welkom!

DJ en Chantal
Evenement / Agenda delen: