Cirkel van BewustZijn

Welcome Home Bewustzijnscentrum
21-05-2023
14:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum Midden-Limburg
Limburg
€0
vrijwillige bijdrage
healing
meditatie


Je kan deelnemen aan een Cirkel van BewustZijn als je de behoefte hebt om samen de Stilte en de diepte in te gaan en daardoor de verbinding met je kern te versterken. Het is zo mooi om samen in een cirkel van BewustZijn te delen.

We komen om de week of maandelijks samen met elkaar. We gaan samen de diepte in om te ’Wortelen in je eigen-Zijn’. Door naar de cirkels te komen helpen we elkaar in dit proces. Je kan heel goed in je eentje je eigen licht aanzetten en door dit met elkaar te doen groeien we nog sneller. We versterken elkaar enorm! Dit wortelen gaat door het samen Stil-te-Zijn en doordat er ruimte is voor het delen van jouw unieke en authentieke proces.

Je hebt geen ervaring nodig, omdat iedereen kan mediteren en in Stilte kan Zijn. Je kan een luisterend oor, een warm en liefdevol bad en een ontzettende gedragenheid ervaren in de cirkel. Deze Cirkels kunnen een prachtige voeding voor jouw groeiproces op het Pad van Bewustwording zijn.

We kijken er enorm naar uit om jouw unieke-Zijn te ontvangen. Jouw inbreng is van onschatbare waarde. Je bent dus meer dan welkom om deel te nemen. Dit doe je door je hieronder aan te melden. Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Op de dag van de cirkel kan je een donatie doen in cash of mag je een bedrag overmaken.

Inloop vanaf 13:45, we starten om 14.00u en ronden af tussen 16.00u en 16.30u.
Evenement / Agenda delen: