Weekend Retraite | De Essentie | 30 juni – 2 juli

Welcome Home
30-06-2023
10:00
Welcome Home Thuishaven, Horckerstraat 5 Baexem
Limburg
€444
naar draagkracht
meditatie
retreat


“Gelukkiger op jouw unieke en authentieke pad”

DEZE RETRAITE HELPT JE OM MEER JOUW UNIEK-ZIJN EN JOUW AUTHENTICITEIT TE (HER) ONTDEKKEN ZODAT DEZE NOG BETER TOT BLOEI KOMT…GEWOON OMDAT HET DE BEDOELING IS!

Deze meerdaagse is een diepgaande en allesomvattende innerlijke reis naar ‘Goddelijk leven in de praktijk’. Deelnemers ervaren dit als actueel, mega krachtig en super aards. Een reis in bewustzijn die een diep innerlijke weten activeert. Een transformatie waarin je bewust wordt van oude patronen, ideeën en overtuigingen. Een week om nog meer los te laten, zodat je je nog meer kunt laten gaan in de grote levensstroom. Wanneer de mind helemaal wordt opgenomen in het Hart laat enkel het pure, oneindige, onbevangen, liefdevolle wezen dat we in essentie werkelijk Zijn…Zich door Je heen Zien.

Samen op innerlijke reis met gelijkgestemden

We komen deze dagen bij elkaar met een prachtige groep gelijkgestemden (max. 10 deelnemers). Je zal ervaren dat er zó veel pure liefde te delen, te ontvangen en te ervaren is als we gewoon (ons authentieke zelf) Zijn. Én dat we elkaar enorm versterken door ‘simpelweg’ vanuit onze essentie leven, van binnenuit naar buiten leven. Het leven gaat er dan nog lichter uit zien. Je gaat nog meer voelen dat de hemel op aarde door ons heen wordt geboren en dat je weer voelt dat je leeft waarvoor je geboren bent. Dat is de intentie van deze retraite week en thuis komen bij JeZelf.

In de reis naar huis komen er uitdaging op je pad. Dit dient een doel omdat we er deze week alle bewustzijn op gaan schijnen. Je kunt helemaal in het ‘Zijn’ zijn, ongeacht de omstandigheden buiten je. Die omstandigheden die continu veranderen, komen en gaan. Alles wat je in je huidige leven mag ervaren dient zich niet voor niets aan. Wat hebben jouw uitdagingen je te vertellen? Wij ondersteunen je in dit proces, want elke uitdaging kan je stimuleren meer te groeien en je terugbrengen tot dat wat je werkelijk bent.

Jouw intuïtie wijst je altijd de weg

Je ervaart dat jouw intuïtie/inner-guide zo sterk is en je steeds weer de weg wijst. Wij willen de herinnering delen dat je steeds meer in overgave en vertrouwen de innerlijke stem en de roeping van het hart kunt volgen. Je zit in een prachtig bewustwordingsproces en wij helpen je verder te stappen.

DJ & Chantal nodigen je van harte uit om in het liefdevolle en helende veld te Zijn waar jij steeds meer kunt zijn wie je bent.“Voor een ieder die zijn of haar ziel wil herinneren is Welcome Home ‘the place to be’. Een diep weten is in mij aangewakkerd dankzij de prachtige mensen die ik heb ontmoet, de fijne meditaties, dans, muziek maken, zingen, maar vooral door de plek en de energie die DJ en Chantal hier manifesteren. Het is magie. Ja mensen, magie bestaat, als je ervoor open staat. De natuur praat met je, de tekenen zullen zich openbaren. Je innerlijke kind mag zich uiten en door alle illusies heen breken. Om weer volledig in je eigen kracht te staan. Ik ben bevestigd in mijn diepe weten om niet meer met psychedelische ceremonies mee te doen. En weet je waarom? Omdat we het uit onszelf kunnen halen! Het zit erin. Het enige dat je nodig hebt is om jezelf toe te staan om daarnaar toe te bewegen. Daar is Welcome Home voor bedoeld.”

– Roderick –Het programma:

Bij aankomst voel en ervaar je meteen de warmte die de plek en DJ en Chantal je te bieden hebben. Je voelt: “Wauw! Dit is echt thuiskomen”. Nadat je een zachte landing maakt zul je ervaren dat de energie zijn werk begint te doen en dat je écht helemaal Thuiskomt. De mind wordt stiller, helder en zuiver. Op een zachte en gemoedelijke manier start je een verdiepende reis in JeZelf, samen met een groep liefdevolle mensen.

DJ zal met name het muzikale gedeelte begeleiden en met zijn enorme rust en stilte jou continu uitnodigen tot een diepe kalmte in JeZelf. Chantal zal voornamelijk de meditaties, sessies en ceremonies begeleiden. Ze is een meester in het intuïtief aanvoelen wat een persoon of groep in het moment nodig heeft en geeft als open kanaal prachtige wijsheden door. Het programma bestaat uit wat DJ en Chantal de afgelopen jaren als het meest krachtig, passend, waardevol en verdiepend hebben ervaren. Deze week is een organisch proces met een opbouw, piek, verdieping en integratie en daarbij passende sessies, meditaties en ceremonies. Vaak in de vorm van satsang*, klankenreizen en stembevrijding, ademhalingsoefeningen, stilte, natuurwandelingen, vrije dans/vrije expressie en Q&A’s.

Iedere dag zijn er 2 a 3 sessies die maximaal 3 uur duren.

We houden de groepsenergie gedurende deze dagen tijdens de gezamenlijke momenten centraal. Je leert onwijs veel van ieders (schijnbaar) individuele vraagstukken. Hierin vindt vaak zo veel herkenning en erkenning plaats. We dragen elkaar in een liefdevol veld en in een ‘staat van Zijn’ die continu kunt integreren.
Evenement / Agenda delen: