Workshop – Ademcirkel

ADISAT meditatieschool en coachwerkplaats
21-05-2023
09:30
Steenwijk
Overijssel
€ 60,00


Ademwerk kan bijdragen energie weer te laten stromen. Een stroming die wordt gezien als een energetische kracht. Dit betekent dat je leeft, denkt en handelt overeenkomstig wat belangrijk voor je is, zonder daarbij anderen uit het oog te verliezen.
Stromende levensenergie geeft een gevoel van heelheid en eenheid. Je gaat staan in plaats jezelf staande te houden. De workshop beoogt het ervaren van die heelheid, eenheid, of balans.

De workshop wordt opgebouwd naar de ademcirkel. Bij een ademcirkel lig je op een yogamatje of een matrasje op je rug. Je laat de woorden van de begeleider op je inwerken en volgt de instructies van de ademhalingsoefeningen. De muziek ondersteunt dit proces wat een uur in beslag neemt.
Je kunt een ademcirkel zien als een innerlijke reis wat door de adem tot stand gebracht wordt. De ontdekkingsreis is een cadeau voor jezelf. Je verbindt je met jezelf, met een kern waaruit je in staat bent om je leven in te richten volgens de waarden van vrijheid, liefde en tevredenheid.

Op het programma staan:

Kalmte meditatie
Fysieke oefening voor activering van energie
Korte lezing over 'ZIJN'
Ademcirkel met vooraf een introductie over de techniek en het verloop van de ademcirkel
Het leven vieren
Samen eten


Evenement / Agenda delen: