Lezing en Demonstratie familieopstellingen

Spiritueel Netwerk Den Bosch
21-05-2023
13:30
SCC De Biechten (Hintham) Den Bosch
Noord-Brabant
€ 8,-
networking
workshop


Enkele aandachtspunten voor de Lezing en demonstratie Familieopstellingen door Stieneke de Lange van Praktijk ‘Time to Flower’ op 21 mei.
- Graag even van tevoren doorgeven of je toeschouwer, vraagsteller of representant wilt zijn. Als toeschouwer neem je niet actief deel aan de opstelling. Als vraagsteller ben je degene wiens vraag over een bepaalde situatie/patroon centraal staat. Als representant neem je een van de rollen aan gerelateerd aan de vraag van de vraagsteller. Zijn er meer vraagstellers , dan zal er geloot worden.
- De lezing met demonstratie begint om 13.30 uur (welkom vanaf 13.00). Stieneke start met een presentatie & zelf oefening van 20-30 min. Na een korte meditatie en de verdeling van vraagsteller/representanten zal er concreet een opstelling plaatsvinden. Als er tijd is kan er een tweede opstelling zijn. Ter afsluiting is er weer een korte meditatie en kunnen er vragen in algemene zin (dus niet inhoudelijk over de opstelling) gesteld worden.
- De entree bedraagt € 8,-.
- Het adres van SCC De Biechten is Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Hintham (Den Bosch). Rond het gebouw is gratis parkeergelegenheid.
- De lezing is in de Vincent van Gogh zaal. Als je bij de hal rechtdoor loopt kom je in het atrium en ligt deze ruimte direct als eerste aan je rechterhand.
- Na de lezing is er – voor diegenen die dat leuk vinden – de mogelijkheid nog even, in het kader van een spiritueel café, na te blijven, te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Dit is in het horecagedeelte van SCC De Biechten, bij het Atrium.
Evenement / Agenda delen: