Persoonlijke Despacho Ceremonie

Antoinette Heij
14-05-2023
13:00
Wageningen
Gelderland
€ 20,00


Wat is een Despacho ceremonie?
Een Despacho ceremonie is een eeuwenoud gebruik, dat zijn oorsprong vindt in Peru. Bij dit ritueel wordt een Despacho gemaakt, een offer/geschenk dat aangeboden wordt aan Pachamama/Moeder Aarde en het Universum.
Een Despacho is een kleurrijk offer van elementen uit de natuur, zoals wol, rozen, noten, mais, chocolade, snoepfiguurtjes (dieren), kruiden, bloemblaadjes, en andere etenswaren en voorwerpen. Deze ingredienten staan symbool voor de intentie van de Despacho en worden met aandacht, respect, liefde verzameld en in een 'mandala'vorm geplaatst.

Wat houdt een persoonlijke Despacho ceremonie in?
In een persoonlijke Despacho ceremonie worden jouw wensen en intenties in kintu's geblazen. Een kintu bestaat uit 3 rozen- of laurierbladeren en is gekoppeld aan een thema/intentie. In deze Despacho worden 5 kintu's gedaan met 5 ingeblazen thema's/intenties.

Ook mag je een klein, persoonlijk symbool aan het Despacho toevoegen, iets dat symbool staat voor jouw intentie, jouw persoonlijke thema voor deze Despacho.
Dit symbool mag zijn een bloem, een veer, een takje, een kaarsje oid., iets van jouw persoonlijks, maar je mag ook iets tekenen, knutselen of je intentie op een stukje papier schrijven. Geef er je eigen invulling aan, het wordt tenslotte jóuw Despacho.

Als de Despacho klaar is ga je met de Despacho ongeveer een kwartier mediteren en ontvang je van mij een bekrachtiging. Daarna wordt de Despacho, met alle ingebrachte wensen en intenties, door een vuurceremonie aan de natuur teruggeven. Hierbij wordt ook een ritueel gedaan om bewust stil te staan bij jouw wensen en intenties en het transformerende te beleven.
Door een persoonlijke Despacho ceremonie krijgen jouw intenties een verdieping in je eigen hart.

Wil je ook dit bijzondere cadeautje eens ervaren? Dat kan op zondag 14 mei om 13 uur. Je kan je aanmelden door mij een berichtje te sturen (zie link bij website). Ook kan een mailtje naar aheij3@gmail.com of bellen naar 0648960949.
Max 4 deelnemers.

In Munay,
Antoinette
Evenement / Agenda delen: