Retraite Bewust Leiderschap

MooiHeel
15-05-2023
13:00
De Stille Kracht, Westdorp
Drenthe
€1600
retreat
workshop


Voor iedereen die het beste uit zijn/haar leven wil halen.

Je bent al helemaal oké, dat weer ontdekken, gaan voelen en zo leven dat is wat deze retraite, dit persoonlijk leiderschapsprogramma je kan brengen.

• Jezelf beter leren kennen en authentieker worden.
• Belemmerende patronen overwinnen en beter in je vel komen te zitten.
• Meer van jezelf houden waardoor je meer liefde kunt geven en ontvangen.
• Meer innerlijke rust waardoor je je eigen schoonheid beter ervaart.

Met maximaal 10 deelnemers. Kijk voor meer info en om je aan te melden op: https://www.mooiheel.nl/retraite-Bewust-Leiderschap/

Bewust leiderschap begint met een goede, intieme verhouding met jezelf. Iemand die op een authentieke manier functioneert, is beter in staat tot contact met anderen.

Op een prachtige locatie in de natuur gaan we in alle rust ontdekken welke thema’s bij onszelf spelen en om aandacht vragen. Je leert wat rust met je kan doen en hoe het is als je werkelijk aandacht geeft aan wat voor jou van belang is. In een combinatie rust afgewisseld met actieve werkvormen nemen we je mee op reis naar binnen, een ontmoeting met je ware zelf.

Als je ware zelf weer naar boven hebt gehaald, kun je deze herkenbaar vorm geven in authentiek leiderschap; in een vorm en op een manier die bij jou als mens past, inclusief je malle fratsen, je min- en je pluspunten.

VOOR WIE IS DEZE RETRAITE BEDOELD?

Je wilt werken aan je persoonlijke leiderschap en je bent geïnteresseerd in leidinggeven. Je staat open om te ervaren wat het betekent om leiding te geven van binnenuit. Dat is de essentie van Bewust Leiderschap.

Deze retraite is waardevol voor zowel leidinggevenden als voor iedere andere professional die persoonlijke ontwikkeling serieus neemt, waardevol.

In deze bijzondere tijd kan het zomaar gebeuren dat je langzaam maar zeker wegdrijft bij je gevoelens. Weg van je ware zelf. Je wordt steeds meer geleefd door de druk die je vanuit alle richtingen ervaart, werk én privé. Deze druk beïnvloedt de manier waarop je leiding geeft aan jezelf en anderen. De kans is reëel dat je minder vanuit je hart, je gevoel en meer vanuit ratio, druk en angst gaat handelen.

De liefde voor jezelf wordt ongemerkt opgeslokt door allerlei andere zaken. Liefde is een belangrijke levensbron voor jou in relatie tot je partner en je gezin en je (werk)relaties.

Door een druk leven of drukke baan voel je je soms gehaast of opgejaagd. Je wilt weer meer leren luisteren naar wat jouw lichaam en geest je te vertellen hebben. En je voelt dat het nodig is om daar tijd voor te maken. Je hebt behoefte aan rust, bewustwording en wilt ontdekken wat Bewust Leiderschap voor jou betekent.

Meld je aan via de website en ik neem eerst contact met je op om te verkennen of deze retraite op het juiste moment komt voor jou.
Daarna beslis je of je meedoet.
Evenement / Agenda delen: