Klankreis “Tussen hemel en Aarde

Klankresonantie Zwolle
12-05-2023
19:30
Theodorakapel, Zwolle
Overijssel
€25
healing
meditatie


Voor deze editie van het maandelijkse klankschaalconcert ga ik de samenwerking aan met Maaike Gerritsen (Klankcoach, Stemexpressie en violiste www.maaikegerritsen.nl)


Maaike zegt over zichzelf:”Met mijn stem en violen, zoek ik steeds de verbinding met de ongerepte natuur, waarvan wij mensen onderdeel zijn”!

Door het samen laten klinken van de verschillende instrumenten en klanken zoals; Gong, sjamaandrum, regenmaker, klankschalen, koshi’s, native zang, violen en tal van andere instrumenten kun je je laten meevoeren om tot totale ontspanning te komen. Een waar Soundbath! Verwacht niets maar geef je over in een totaal veilige setting. Laat je gedachten tot rust komen en sta open voor wat zich aandient. Onderga de “wakkere droom”, laat je leiden naar een ander perspectief en kom wellicht tot mooie inzichten.

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat je een bijzondere ervaring ondergaat die voor een ieder weer anders zal zijn. We heten je van harte welkom!

Inlooptijd is van 19.30 uur tot 19.45 uur. Daarna sluiten de deuren en is toegang niet meer mogelijk. Einde programma circa 21.30 uur

Er staat gratis thee, mineraalwater en wat lekkers klaar bij binnenkomst. Ook na afloop kun je hier gebruik van maken om nog even na te praten of rustig te zitten geheel naar eigen invulling.

Aanmelden via email/website www.klankresonantie.nl noodzakelijk
Evenement / Agenda delen: