VISION QUEST (vrijdag 23 juni 17.00 uur t/m zondag 25 juni 17.00 uur

Natural Source Retreat
23-06-2023
17:00
Natural Source Retreat
Gelderland
€ 229
ascensie
ceremonie


Een Vision Quest is 1 van de methodes om een helder bewustzijn te creëren en heldere inzichten te ontvangen op jouw levenspad.
Het is een goede en krachtige manier om meer met jezelf te verbinden en met de natuur…..door te leven vanuit jouw kern/basis, jouw oerbron, jouw oerinstinct én jouw intuïtie…..je bent aanwezig in het Hier & Nu.
Het is een intense en waardevolle ontmoeting met jezelf. Je komt in contact met jouw diepere verlangens en ontvangt antwoorden op jouw levensvragen door de natuur die jou spiegelt.
Het speelt zich af in de natuur zodat je stilte en ruimte ervaart en weinig tot geen afleidingen van buitenaf. Je wordt 1 met de natuur, bent aanwezig in jouw kern én in het Hier & Nu.
Een Vision Quest heeft een diep helende werking, geeft inzicht(en) en nieuwe energie en inspiratie op jouw levenspad.

Door in de natuur aanwezig te zijn en met haar te verbinden, sta je open om signalen en inzichten van haar te ontvangen. Wat vertellen deze signalen jou? Welke inzichten brengt zij jou?
Door aanwezig te zijn in jouw kern én in het Hier & Nu volg je meer jouw oerinstinct en jouw intuïtie. Wat vertellen zij jou? Wat heeft geen toegevoegde waarde meer voor jou? Waar wil jij jezelf van bevrijden en ontwortelen? Wat laat jij achter tijdens deze Vision Quest om volledig open te staan en nieuwe inspiratie en nieuwe energie te ontvangen?

Tijdens deze Vision Quest passen wij de Lakota-methode toe. Deze stamt af van de Lakota Indianen en is een oeroude manier. Bij het samenzijn vooraf gebruiken wij een talking stick. Tijdens de Vision Quest zelf communiceren wij met elkaar door een stenen-ritueel.

Tijdens de Vision Quest drink je alleen water. Hierdoor raak je nog meer in een heldere staat van bewustzijn en bewustwording en word je je meer gewaar van jezelf en van alles om jou heen.

De voorbereiding van jouw Vision Quest is op zowel geestelijk, mentaal, fysiek en emotioneel vlak.
Het begint met een kennismakingsgesprek. Dit kan persoonlijk of telefonisch.
Je schrijft een persoonlijke motivatie / intentie. Deze neem je mee de Vision Quest in.
Op de dag van aankomst deel je over jouw motivatie/intentie en de eventuele uitdagingen / triggers die jij ervaart in de groep. Als er behoefte is aan 1-op-1 ondersteuning deze avond is dit natuurlijk mogelijk.
Vijf dagen voor aanvang is het verstandig om:
* geen zware maaltijden te eten (niet te zwaar gekruid, geen uien en knoflook);
* koffie en thee met caffeïne te laten staan;
* niet te roken;
* geen verdovende middelen en/of plantmedicijn te nemen.
Hierdoor kom je in een heldere staat van zijn en ben je meer in jouw essentie aanwezig.

Deze Vision Quest vindt plaats in Nederland. Exacte locatie volgt bij deelname.

Programma:
Datum: vrijdag 23 juni vanaf 17.00 uur t/m zondag 25 juni 17.00 uur. Jouw verblijf is voor 2 nachten. De eerste nacht slaap je in het natuurhuis (Nederland), de tweede nacht slaap je in de natuur.
Aankomst: Vrijdag 23 juni tussen 17.00 en 18.30 uur.
Start samenzijn: Vrijdag 23 juni 19.15 uur. Voorstelcirkel * Hartmeditatie * Motivatie / Intentie Deelcirkel * Energetische Healing Cirkel * Vuurceremonie * Slaap Lekker Cirkel
Zaterdag 24 juni: Vision Quest Ceremonie met SamenZijn Cirkel, Deelcirkel, Medicijnwandeling, verbinden met de natuur, jouw plek innemen en klaarmaken in het bos
Zondag 25 juni: Terugkomst en ontvangst, Deelcirkel, Soulfoodmaaltijd, Vuurceremonie * Eindceremonie. Tot 17.00 uur.

Wat neem je mee:
* Verzorgingsproducten (in het natuurhuis mogen alleen ecologische producten gebruikt worden)
Voor de Vision Quest:
* Slaapmatje
* Slaapzak
* Kussen
* Tarp of stuk zeil om droog te blijven
* Muskietennet, klamboe of iets anders tegen muggen
* Schepje voor de kuil met jouw lichaamsbehoeften

Wil je deelnemen, zet jezelf dan op “gaat” in het evenement of vul het contactformulier in op www.naturalsourceretreat.com/contact, stuur een chatbericht of neem contact op met met Mirjam op n terugkomdag plaats/integratiedag.

Jouw bijdrage/investering in jezelf: € 229,--.
Voel je welkom en kom zoals je bent.
We zien je graag.

One love.

Ruben & Mirjam
Evenement / Agenda delen: