Opleiding Meditatie Docent

ADISAT meditatieschool en coachwerkplaats
25-08-2023
10:00
Zwolle
Overijssel
zie event
healing
meditatie


Je hebt affiniteit met meditatie. Mediteren doet jou goed en je wilt deze manier van tot jezelf komen graag aan anderen leren. In de opleiding leer en/of verdiep je diverse vormen van meditatie. Je leert ook zelf meditaties samen te stellen en daar waar nodig is anderen te coachen in hun meditatieproces.

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een diploma waarmee je bij bedrijven, organisaties, binnen je eigen werkpraktijk en/of yogaschool gedegen programma’s kunt aanbieden op gebied van meditatie. Daarnaast wordt met een coachvorm (inquiry) geoeffend om eventueel anderen te begeleiding wanneer zich vragen of moeilijkheden voordoen waarbij een stukje coaching behulpzaam kan zijn. De opleiding biedt je niet alleen een pad om een goede meditatie docent te worden. Het voegt eveneens iets toe aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.

De opleiding is geregistreerd bij de KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen) en geaccrediteerd als vakgerichte opleiding bij GRO (GAT register opleidingen)

Na de opleiding kun je:
- Handelen vanuit een eigen beroepspraktijk en/of als professional binnen een bedrijf of organisatie.
- Je deskundigheid toepassen in een therapeutische- en/of coachpraktijk, yogaschool, spiritueel- en/of meditatie centrum.
- Van dienst zijn in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, afkickclinieken enzovoort.
- Mensen individueel en in groepsverband begeleiden en coachen in hun meditatie-ontwikkeling.
- Trainingen, workshops en specials begeleiden en hier zelf een afwisselend programma voor samenstellen.
- Je desgewenst inschrijving in een docentenregister van ADISAT en lid worden (als je dat nog niet bent) van een beroepsvereniging.

Neem gerust (vrijblijvend) contact op om kennis te maken als je belangstelling hebt voor deze opleiding.
Evenement / Agenda delen: