Stap je d’r uit of stap je d’r in

Sandra Brandt
24-05-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 19,50
healing
workshop


De wanhoop nabij, innerlijk verstoord en snakkend naar een lichter leven gaat Sandra op onderzoek uit. Haar inzichten zijn verrassend helder en krachtig. In eerste instantie zijn ze mentaal van aard. Zo is ze een expert geworden in het tackelen van belemmerende gedachten en het inzetten van woorden die wél werken. Toch helpt deze insteek haar onvoldoende. De duisternis wordt haar geregeld te veel.

‘Een kwetsbare en rauwe lezing vol tastbare inspiratie en schoonheid’

Ze kiest niet voor diagnostisering, medicatie of verdovende middelen zoals alcohol en belandt in een dieper voelend leven. Ze krijgt steeds helderdere belevingen zoals die ene nacht in het ziekenhuisbed. Een visioen!

Na enkele jaren vallen en opstaan bundelt ze haar inzichten en gaat spelen met taal en energie. Ze ontdekt hoe manifestatie werkt en weet zelfs magie voor zich te laten werken.
Ze staat nog geregeld voor haar gevoel in de modder ‘maar’ zo zegt ze: ‘dat houdt me met de voeten op Aarde.’

In deze avond leer je:
– Werkelijk landen van hoofd naar hart en onderbuik
– De fysiologische achtergrond vanuit de poly vagaal theorie
– Communicatie technieken om krachtiger in het leven te staan
– Hoe manifestatie en magie werken

Sandra Brandt is auteur van Klaagvrije maandag, 49 jaar en moeder van drie kinderen. Ze ondersteunt hoog opgeleide mensen die leven als een wandelend hoofd. Of zoals ze zelf zegt: ‘mensen die de weg kwijt zijn geraakt naar hun hart en onderbuik.’ In wandelsessies, ook op afstand per telefoon mogelijk, wijze ze hen de weg terug ‘naar huis’. Want connected in onszelf en daar vanuit met het grotere geheel, komen we in flow. En dan ligt er een bezield leven voor het oprapen.
‘Door zelf de Schepper te zijn en een bezield leven te leiden, blijkt het duister alleen nog maar donker en dat is oké’ aldus Sandra.

Een gesigneerd boek is alvast te verkrijgen via haar website: www.sandrabrandt.nl of te koop na afloop van de lezing op woensdagavond 24 mei.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,-
Evenement / Agenda delen: