De Drie Musketeachers

Univibes - Roy Martina, Janosh, Robert Bridgeman
18-05-2023
20:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 69,-
nieuwe-aarde
workshop


Met trots presenteert Univibes in samenwerking met de Bridgeman Academy De Drie Musketeachers en De Grote Transformatie Show. Op 18 mei gaan Roy Martina, Janosh en Robert Bridgeman, ook wel bekend als De Drie Musketeachers LIVE het theater in. Zij gaan je helpen en motiveren om terug eigenaar te worden van je eigen gedachten en gevoelens. De host van deze show is niemand minder dan Tim Douwsma, oprichter van Univibes.

GA OP ONTDEKKINGSTOCHT
Even los van al die prestaties die je in je leven hebt neergezet, wie ben jij nu echt en kun jij deze persoon zijn? Wat is jouw grootste verlangen? Sta jij aan de zijlijn van jouw leven en weet je niet hoe je de controle kunt terugpakken? Ga op zoek naar je patronen en triggers en ga ermee aan de slag. Begin hier je reis naar bewustzijn, zelfliefde, vrijheid en een gelukkiger leven. Deze show is life changing. Het is niet voor niets De Grote Transformatie Show. Er is nog zoveel over jezelf te ontdekken, geloof ons, je raakt nooit uitgeleerd.

TRANSFORMATIE OP ZIELSNIVEAU
Hoe kan het ook anders, deze theatershow heeft drie fantastische sprekers die je de diepgang kunnen geven die je nodig hebt. Roy Martina, Janosh en Robert Bridgeman hebben jarenlang ervaring en zijn expert op het gebied van transformatie op zielsniveau, ieder vanuit een ander perspectief. Ze zullen je inspireren en je voorzien van de nodige tools en handvatten. Maar in plaats van je belerend de les te lezen, zullen deze teachers je al hun kennis aanreiken met een glimlach en een knipoog. Tenslotte: humor relativeert. Kortom, dit zijn drie belangrijke stukjes om je innerlijke puzzel compleet te kunnen maken. De Drie Musketeachers hebben maar één doel en dat is jou dichter bij je hart brengen. Ben je klaar voor de quantumsprong?

LEKKER BIOLOGISCH ETEN VOOR AANVANG VAN DE DRIE MUSKETEACHERS?
Reserveer dan nu een heerlijke biologische maaltijd á € 23,50 p.p. bij Op Hodenpijl. Reserveren kan via: info@ophodenpijl.nl

Praktische informatie:
Datum: 18 mei 2023
Tijd: 20:00 uur – 23:00 uur
Prijs: € 69,- exclusief 3% service kosten.
Evenement / Agenda delen: