Moederdagspecial: Ontmoeting met jouw voorouders & het collectieve moederveld

Nanna Nicole
13-05-2023
10:00
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 111,-
healing
workshop


Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden, als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug. Althans, het gaat natuurlijk veel verder terug. De ervaring leert, ook de ervaring van Nanna Nicole zelf, dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog echt voelbaar is, in en door jou.

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En wellicht herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”. Je voelt dat je iets bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet?
Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven! In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, de heks, een wizard, een God(in), de bron… Om daar weer mee in contact te komen, kan ongelooflijk helend Zijn. Steun geven. Een nieuwe vorm van zachte draag- en daadkracht.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw Moederlijn, ga je op een ander niveau een dieper begrijpen ervaren voor wie jij in essentie Bent, voorbij allerlei lagen. Je kunt daar laten wat niet van jou is. Meenemen wat dienend is, in dit leven, voor jou. Heler zijn.

Je gaat deze dag o.a. reizen op de drum naar jouw Voorouderveld. En, je gaat (letterlijk) tot 7 generaties terugstappen in jouw Moederlijn. Om vervolgens het collectieve Moederveld te ontmoeten en daar te ontvangen, te ervaren wat voor jou van belang is: helend & verhelderend.

Het enige wat er van jou gevraagd wordt: overgave aan het Veld, zodat gezien, gehoord en ervaren kan worden wat gezien, gehoord en ervaren wil worden, via deze Moeders, jouw voormoeders…

Voel je Welkom!
Voor alle vrouwen, moeders en dochters, mannen, vaders en zonen…
Een moeder hebben we allemaal.

Nanna Nicole is Medizijnsvrouw. “Op Reis door mijn eigen leven, heb ik al veel verschillende (om)wegen bewandeld om nu al een aantal jaren mijn ware pad gevonden te hebben: met de hulp sjamanistische en systemische rituelen mijzelf én de ander te herinneren wie wij werkelijk Zijn, wie jij bent. Jouw Ware Aard en meest Zuivere Zijn. Voorbij, of door, alle lagen.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 13 mei
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 111,- (inclusief lunch)
Evenement / Agenda delen: