Kundalini NRGY Awakening & Volle Maan

Elmora & Marnix
06-05-2023
19:30
Op Hodenpijl
Zuid-Holland
€ 50,-
healing
workshop


Kundalini NRGY Awakening is een unieke ervaring die energiewerk en sjamanistisch reizen combineert. Deze sessies kunnen het begin zijn van een prachtige reis van groei, verandering, genezing en het verkennen van het onbekende.

Liggend op je mat ga je op een reis van klank en innerlijk zicht. Tijdens deze reis wordt er een veld van kosmische energie geopend wat resulteert in de beleving van een wakkere droom.

Kundalini NRGY Awakening is geaard en verbonden blijven met je lichaam en deze wereld. Het is anders dan elke klassieke Kundalini-beoefening omdat het meer is; zachter en krachtiger en ook meer geleidelijk ontwakingsproces dan de meeste mensen ooit hebben meegemaakt.

Energie en geluid echoën op cellulair niveau, waardoor diepe genezing en transformatie mogelijk zijn. Deelnemers vertellen dat ze diepe inzichten of realisaties hebben, een versterkt innerlijk weten, meer helderheid, ontwikkelde zintuigen, dieper te voelen, diepere staten van bewustzijn, meer in verbinding met zichzelf, leven met een geopend hart, gelukzaligheid, het ervaren van non-duale staten of eenheid… de lijst gaat maar door.

Het gaat niet om wat er tijdens een sessie gebeurt, maar om de grote veranderingen in je leven na de sessies.

Ervaar de Kundalini NRGY Awakening in groepsverband.
Samen verhogen we de energie en delen we deze met gelijkgestemden die op dezelfde reis zijn.
Marnix en Elmora, beide ervaren spaceholder en energy-facilitator, nodigen jou uit met heel hun zijn om dit energetische geschenk te delen.

Een wakkere droomstaat, een flow van het bewustzijn, een reis terug naar Liefde.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 6 mei 2023
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Kosten: € 50,-
Leeftijd: 18 jaar en ouder

Draag kleding waarin je makkelijk beweegt (yoga/sportkleding), en breng een yoga/sportmat mee.
Een dekentje kan ook heel fijn zijn.
Evenement / Agenda delen: