Tantra themadag: Ontwaak je seksuele oerinstinct

Instituut Kerntransformatie En Verdieping
15-04-2023
13:00
Overberg (Veenendaal)
Utrecht
€ 95
meditatie
workshop


Tantra themadag: Ontwaak je seksuele oerinstinct
15 april 2023, 13:00 – 22:15 uur
(voor koppels of singles)

Programma onderdelen:

Natuurlijke staat van “zijn”, autonomie & ego
Mannen & Vrouwen instincten
Ontwaken op seksueel gebied
Openen en sluiten van het hart
De kracht en het volgen van hartsverlangen
Sluitstuk: “Self love”- massage
Kosten €95,- incl diner

Mail ons als je vergoeding via de zorgverzekeraar wenst.
Aanmelden via: www.ikev.nl email: info@ikevcentraal.nl

Deze dag staat in het teken van het ontwaken van seksuele energie die we allemaal in ons hebben. Er wordt middels interacties speels ingegaan op het ontwaken. Er wordt ingegaan op de mannelijk en vrouwelijk zelfliefde. Er gaat deze dag gekeken worden naar schaamte, blokkades, opvattingen die je wellicht bent gaan volgen. Je pure hartsverlangen zoeken we deze dag op en nodigen we zeker uit. De dag heeft een uitdagende kant die ook de seksuele energie belicht. Enige ervaring in tantra is een voordeel. Voel je je onzeker, bel gerust, dan stemmen we even af wat op dit moment bij je past.

Belangrijke noot; Deze dag wordt een teleurstelling wanneer je verwacht dat de hele dag in het teken van seksualiteit staat. Deze dag wordt een succes wanneer je komt om je eigen verbinding en je eigen zelfliefde te vergroten. Seksuele energie is levensenergie!

Achtergrond
Als begeleiders van deze dag nemen we je graag mee in een eclectische tantra. Voor ons houdt dat in dat we veel verschillende stromingen samenvoegen. Je kunt denken aan klassieke non-dualistische Shaiva Tantra uit Kashmir en delen uit de Neo-tantra. Leermeesters zoals Osho, D. Deida, D. Odier, Aaron maar ook het gedachtengoed van Jan Geurtz.

Deze dag kan je aan mee doen wanneer je nieuwsgierig bent naar deze eclectische vorm van Tantra. En open staat om jezelf te willen ontwikkelen. Er kan, tijdens deze dag of na afloop, het één en ander geraakt zijn in jou. Bijvoorbeeld het besef hoe je jezelf soms op slot gezet hebt of in patronen vast zit die veilig voor je leken te zijn. Of in strakke overtuigingen en opvattingen die je aangeleerd hebt gekregen of zelf hebt aangemeten. Tijdens deze dag gaat het met name om te ervaren wat je voelt met weinig woorden of psychische analyses. Dat er na deze dag inzichten komen in je eigen handelen, gedragingen is wel een “logisch” gebeuren.
Evenement / Agenda delen: