Schumann-resonantie

Saskia Bosman
09-09-2023
14:30
Natuurlijk Henriëtte, Dongen
Noord-Brabant
€20
nieuwe wetenschap


Lezing met meditatie, door Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Wat is de Schumann-resonantie en wat hebben wij er aan?

Er zijn aanwijzingen dat de Schumann-resonantie, een elektromagnetische trilling in de atmosfeer,

een rol speelt bij genezing en gezondheid. In deze lezing zal heldere uitleg gegeven worden over hoe de Schumann-resonantie wordt opgewekt door onweersontladingen, hoe de Schumann resonantie blijft trillen rond de Aarde en hoe onze hersenen (en de rest van ons lichaam) erdoor beïnvloed worden. En ook hoe onze hersenen af en aan contact zoeken met de Schumann resonantie. Hierin speelt de pijnappelklier een belangrijke rol.

De spreekster heeft op een geofysisch observatorium in Slowakije samen met collega’s onderzoek gedaan aan de Schumann-resonantie en wat deze doet met hersenen en bewustzijn. Uit literatuuronderzoek is gebleken welke rol de Schumann-resonantie speelt bij genezing en gezondheid. De Schumann resonantie zelf wordt beïnvloed door gebeurtenissen in het heelal, zoals zonne-uitbarstingen. En zo worden ons bewustzijn en onze gezondheid ook door het heelal beïnvloed.

De Schumann-resonantie bestaat uit een serie (een ‘akkoord’) van elektromagnetische frequenties. In spirituele kringen wordt vaak gezegd dat de basisfrequentie (‘grondtoon’) van de Schumann-resonantie omhoog gaat en ons bewustzijn mee beweegt. Is dit gemeten?

In de lezing zal ook informatie gegeven worden over het Schumann Instituut Nederland en de 2-daagse Schumann Resonantie cursus.

Programma:

14.00 uur: Ontvangst

14.30 uur: Programma deel I

15.30 uur: Pauze

16.00 uur: Programma deel II

17.00 uur: Gelegenheid om Roeland persoonlijk te ontmoeten

17.30 uur: Sluiting

Datum, tijd: zaterdag 9 september 2023, 14:30-17:00 uur, inloop 14:00 uur.

Locatie: Natuurlijk Henriëtte

Een fantastische biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie.

Klein Dongenseweg 81

5106 AB Dongen

Aanmelden:

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Schumann Resonantie”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 22,50). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).
Evenement / Agenda delen: