Pillars of Light meets Cacao & Soundjourney

Miracle Life & Inti Wasi
09-04-2023
14:00
Miracle Life, Zoetermeer
Zuid-Holland
€69
ceremonie
healing


Aho mooi Sterrenwezen✨

Na een schitterende eerste co-creatie met Inti Wasi, gaan we op 8 april samen voor een krachtige reis met grote individuele en collectieve heling! We starten opnieuw een prachtige cacao ceremonie en een diepe sound journey van Inti. Daarna stromen we samen over van liefde in onze Pillars of Light Activatie.

Wat is heilige Cacao?
Cacao wordt al eeuwen gebruikt door de Maya’s en Azteken, die de heilige Cacao als medicijn beschouwen.
Cacao vindt haar originele oorsprong dan ook in Maya/Azteken-land, nu beter bekend als Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Rouwe cacao is een van de gezondste groente op Moeder Aarde en wordt door de inheemse volkeren die ermee werken dan ook benoemd als Voedsel der Goden.
Cacao heeft talloze voordelen voor het lichaam waaronder oa, het verjongen van cellen, het verlaagt stres, is ontstekingsremmend, maakt dopamine aan, heeft de meest hoge waarde aan antioxidanten en zo gaat de lijst eindeloos door.
Maar wat Cacao vooral doet is zorgen voor je hart. Het brengt je op een subtiele en zachte manier naar je hart en nodigt je uit zelf je hart te openen.

Pillars of Light Activatie

Deze activatie bestaat uit twee delen:

Om jezelf volledig in jouw pilaar van licht te kunnen zetten, is het belangrijk om volledig aanwezig te zijn in je fysieke lichaam. We gaan je dus eerst voorbereiden op je taak als lichtdrager voor de nieuwe wereld.

› We lijnen je mentale-, emotionele- en energetische lichaam perfect uit met je fysieke lichaam.
Deze bewustzijnsvelden volledig aanwezig in elke cel van je lichaam. Aanwezig, helemaal thuis, krachtig en helder. Je krijgt dus een energetische operatie om thuis komen in je lichaam! Je lichaam is je tempel waarin je licht straks verankerd gaat worden.

› We openen je 12 chakra systeem, (of 11, of 13, of 14… geef het een naam) waarmee je op een dieper niveau kan verbinden met moeder aarde en met source. Je energiekanaal wordt daarmee enorm vergroot.

› In meditatie gaan we ervaren hoe oneindig groot ons individuele energieveld is, als we een geaarde verbinding met source maken.


Co-creatie
De gehele ceremonie zal een co-creatie zijn van Inti Wasi en Miracle Life. De Cacao Ceremony zal door Inti begeleid worden met verschillende sjamanistische klanken, instrumenten en inheemse liederen.


› Matrasjes/matjes en kussentjes zijn aanwezig. Neem gerust iets mee, om het je jezelf extra comfortabel te maken.
› De cacao heeft de mooiste werking, als je met een nuchtere maag komt of licht gegeten hebt. En als je niet afgeleid wordt door knellende kleding.
› Inloop is vanaf 13.30 uur. Om 14.00 zal de ceremonie beginnen. De ceremonie zal ongeveer 3,5uur tot 4 uur duren.


We ontvangen je graag in onze tempel aan de Eleanor Rooseveltlaan 25 in Zoetermeer.Miracle Life bevindt zich in het linker gebouw. Bel of app ons als je voor de deur staat (ons nummer staat naast de deur), dan komt iemand je halen.

Hier kan je je aanmelden: https://miracle-life.nl/trajecten-evenementen/
Evenement / Agenda delen: