13 Manen – Verbind je met je innerlijke lente

Miracle Life - Chantal van Ruler & Juliette Oden
08-04-2023
10:00
Miracle Life, Zoetermeer
Zuid-Holland
€ 111
ceremonie
workshop


Deze dag met als thema dé lente en JOUW lente is onderdeel van het 13 manen traject.

Dit is een traject waarin we een jaar lang verbinden met ons vrouw-zijn.
Samen… dat is onze allergrootste wens. Samen met jou, ons vrouw-zijn eren en omarmen. In deze maatschappij ervaren wij veel competitie, misgunnen, onduidelijkheid in communicatie, actiegerichtheid en rennen wanneer het startschot gaat, maar verlangen wij vrouwen naar meer verbinden met elkaar op een eerlijke en open manier. Dit is een hele grote reden waarom wij deze reis met jou willen maken.

We brengen de 13-manen kalender terug, waardoor je beter kunt afstemmen op jouw eigen cycli en die van de natuur. Wijsheid die wij als vrouw grotendeels vergeten zijn, proberen wij op een heldere manier terug te brengen, jou dit te laten herinneren. Ergens in jou zit namelijk deze wijsheid (deels) verborgen. Onze intentie is om dit samen met andere vrouwen te openen, te verbinden hierin, te herkennen en beter te luisteren naar de wijsheid die in ons ligt.

Het is Lente!

Het seizoen om naar buiten te gaan, te bloeien. De lente is bij uitstek het seizoen om meer van jezelf te gaan laten zien, te belichamen wie jij bent als vrouw. Wat doen we dit seizoen vooral;

🌷Verdiepen in de cyclus van de lente, de folliculaire fase, wat gebeurt er allemaal in ons lichaam, onze hormonen en hoe herken je dit?
🌷Verdiepen van de vrouwelijke energie, hoe voelt jouw energie in de lente?
🌷Meditaties rondom baarmoeder, meet your future self
🌷Verbinden met jouw sensualiteit en ervaren van plezier
🌷Creatieve expressie (tijdens live dag)
🌷Opdrachten rond het thema; jezelf laten zien
🌷Pelvic flow; waar we het bekken gebied meer gaan openen, zodat jij jouw sensuele dans kunt voelen en dansen

Elk seizoen verbind jij je met jouw sensualiteit en verdiepen we het ervaren van plezier, houden we volle maan rituelen en werken we met de energie van de cycli. Ook werken we met kruiden, archetypes en bieden we meer info over de cyclus (menstruatie in combinatie met de cyclus van de natuur).

Tijdens de live bijeenkomst komen we samen met o.a. hart-sharings, dans, meditaties, womb healing, creatief spel/therapie en beweging vanuit het bekken. Deze live dagen zijn super belangrijk om kennis te maken met andere vrouwen in samen zijn, waarin iedereen ruimte krijgt voor proces, spel, zichzelf uiten en volledig vrouw mogen zijn. Dit in samen zijn met sisters, waarbij we elkaar dragen, elkaar upliften en elkaar steunen wanneer nodig.

Je kunt meedoen met het hele seizoen, waar je op 8 april live bij ons komt in Zoetermeer en daarnaast een werkboek ontvangt met super veel informatie over de lente in je energie, in je gedrag en in jouw lichaam, jouw cyclus, diverse opdrachten op het gebied van jezelf ontdekken in jouw sensualiteit en seksualiteit. Alle volle maan avonden komen we digitaal samen voor een sharing, meditatie en meer....

De kosten voor de Livedag bedragen € 111,-. Wil je er op 8 april bij zijn, het werkboek ontvangen en de drie mooncalls van dit seizoen meemaken, dan betaal je € 222,-

🌷💃

https://miracle-life.nl/trajecten-evenementen/
Evenement / Agenda delen: