INNER FIRE BOOSTER Vuurloop ~ International Firewalk Day

Annemarie Bläss
01-04-2023
16:00
Tiel
Gelderland
€ zie event
workshop


INNER FIRE BOOSTER VUURLOOP

1 april aanstaande is het International Firewalk Day.

De eerste zaterdag in april worden wereldwijd Vuurlopen georganiseerd door Gecertificeerde Firewalk Instructors.

Deze vuurloop vindt plaats op een prachtige natuurplek in Tiel, De Betuwe, en staat in het teken van ''positivi-tijd' voor jezelf, persoonlijk leiderschap, verbinding en het innemen van jouw unieke plek in de wereld op een manier die bij jou past.

De vuurloop leert mensen al eeuwenlang wereldwijd, door alle lagen van de bevolking, van jong tot oud, het leven te vieren en weerstanden te gebruiken als brandstof om doelen te bereiken en dromen te realiseren.

De vuurloop werkt transformerend: Verandering in je binnenwereld zorgt voor verandering in de buitenwereld.

Vuurlopen versterkt verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur.

De Vuurloop Workshop biedt een veelkleurig programma met verhalen, muziek, praktische processen en krachtige oefeningen, waarbij de deelnemers centraal staan. Het gaat om het luisteren naar de stem van je hart: jouw 'ja' is even krachtig als jouw 'nee'. Het gaat om je aandacht: die maakt het verschil. De vuurloop laat jou je innerlijke kracht ervaren, zodat je durft te varen op jouw kompas in het leven van alledag.

De INNER FIRE BOOSTER Vuurloop wordt begeleid door Annemarie Bläss, SUNDOOR Trainer, en een team van SUNDOOR Master Instructors.

SUNDOOR is dé International Firewalking School, opgericht door Peggy Dylan, 'Mother of the contemporary Firewalking Movement'. Sinds 1997 is Annemarie door Peggy opgeleid en werkt en reist zij internationaal met haar samen.

Dit event vindt plaats onder de vleugels van PARAVENTA, Annemaries organisatie. De naam is ontstaan vanuit een ritueel met sjamanen in Peru en betekent: 'Ik geef jou het beste van mij, ik ontvang het beste van jou, voor het leven.''

Warm Welkom!
Evenement / Agenda delen: