MIdwinter zonnewende viering

Cawen - Carin Wennink
20-12-2023
20:00
De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Noord-Brabant
€20
ceremonie
meditatie


Verbinden met de natuur, verbinden met het universum, verbinden met jezelf. De steencirkel en het labyrint helpen je daarbij.​


Werken met elementen Aarde en Vuur

De avond begint met een korte uitleg over het jaarwiel in het algemeen en de betekenis van midzomer of midwinter in het bijzonder. Vervolgens gaan we gezamenlijk naar de elementen Aarde (midzomer) of Vuur (midwinter) voor een zonnewende ceremonie. De ceremonies worden gedragen door de continue afwisseling van Licht en Donker.

Met midwinter kun je bij de Vuur ceremonie alles wat je blokkeert of wat je los wilt laten, overdragen aan het element Vuur. Het Vuur zal zijn transformerende kracht toepassen om van de blokkerende energie weer voedzame en heilzame kracht te maken.
Het astronomische midwinterpunt is op vrijdag 22 december 2023 om 03:u. De viering is op woensdagavond 20 december 2023. Je bent welkom vanaf 19:30 uur, de avond begint om 20 uur.

Na de ceremonie kun je met je gevonden inzichten verblijven in de steencirkel of een wandeling maken door het grote labyrint of door een houten labyrint op je schoot. Heb je behoefte aan een extra inspiratiebron, is er de mogelijkheid om een orakelkaart of een handreiking uit de uitleg te gebruiken.

De avond wordt afgesloten met een moment om ervaringen te delen en gezamenlijk wat te drinken.
Evenement / Agenda delen: