Samenkomst dag Lichtmedewerkers/sters

Centrum-Nautilus/Cocky van Dam
17-06-2023
10:00
Centrum-Nautilus te Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 50,=
networking
nieuwe-aarde


Samenkomst dag Lichtmedewerkers/sters

Waarom een samenkomst dag lichtmedewerkers/sters?
Wat gaan we dan doen deze dag?
Wat zijn lichtmedewerkers?
Waarom noem je het lichtmedewerkers en geen lichtwerkers?

Is het voor ervaren lichtmedewerkers of minder ervaren lichtmedewerkers? Het is voor iedereen die zich geroepen voelt om bij te dragen aan de Nieuwe Aarde of dit nu als therapeut is of als reiziger of als bewust consument of als .. of als ... Het is voor iedereen die zich geroepen voelt om bij te dragen aan de Nieuwe Aarde.

Bovenstaande vragen die nog niet beantwoord zijn worden in het moment van de samenkomst dag helder. Want juist het NU en de Nieuwe Aarde spelen op deze dag een rol voor Lichtmedewerkers. Cocky zal samen met het bewustzijn van Moeder Aarde in uitwisselingen met de aanwezigen de dag vormgegeven. Ook voor haar is dit nog niet bekend hoe de dag zal gaan en wat de dag gaat brengen, maar wat ze wel weet is dat de Spirits hebben gevraagd zo'n samenkomst dag in het nu plaats te laten vinden in samenwerking met het Bewustzijn van Moeder Aarde.

Deze eenvoudige misschien ook wel minimalistische beschrijving van de samenkomst dag is alles wat Cocky er tot nu toe over kan delen. Want dat is ook alles wat er is medegedeeld.

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn of resoneert dit, dan ben je van Harte Uitgenodigd.

Datum: zaterdag 17 juni 2023
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € 50,=. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Lunch zelf meenemen.

De deelname is pas definitief na de aanbetaling van € 25,=. wat tevens ook gelijk uw inschrijving is. De aanbetaling kan alleen via de website van Centrum-Nautilus zelf. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Deze dag, die georganiseerd wordt door Cocky van Dam, is een schitterend cadeau aan uzelf én de Nieuwe Aarde! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.
Evenement / Agenda delen: