Spirituele Relatiebemiddeling voor tweelingzielen

TANTRALOVE
02-04-2023
10:00
Paranormaal Alternatief - Broodfabriek Rijswijk
Zuid-Holland
zie event
korting actie


Op de beurs Paranormaal Alternatief in De Broodfabriek in Rijswijk geeft Luna in stand O03 informatie over TANTRALOVE - spirituele relatiebemiddeling voor tweelingzielen:

Verlang jij naar een samenkomen met je tweelingziel? Voel je in je hart dat hij of zij ergens rondloopt, maar je weet niet waar?
Mijn naam is Luna en het is mijn zieletaak en passie om tweelingzielen bij elkaar te brengen. Je kunt er vertrouwen in hebben dat jouw tweelingziel ook de impuls zal krijgen zich bij mij in te schrijven. Alles wordt gestuurd door het universum. En met mijn sterke intuïtie kan ik de juiste match maken.

Tweelingziel, soulmate, tweelingvlam, tweelingstraal… Naar wie ga ik opzoek voor jou?
Het maakt niet zoveel uit welk label je eraan hangt. Ik ga opzoek naar jouw zielsliefde; degene die op dit moment in de tijd bij jou past, die dezelfde mate van spirituele en persoonlijke ontwikkeling en dezelfde energiefrequentie heeft als jij. Dat kan jouw tweelingziel zijn, maar ook een zielsverwant die jij op dit moment nodig hebt om je lessen te leren en te kunnen groeien in liefde, kracht en wijsheid.

Het is de divine tijd voor een ontmoeting om samen de weg van Liefde te gaan bewandelen ♥
www.tantralove.nl

Voor de beurs Paranormaal Alternatief kun je 25% korting krijgen op je ticket met kortingscode 2BALANCE. Let op, deze code is niet geldig aan de kassa.

***

Over De Broodfabriek Rijswijk

PARKEREN
Gratis parkeren of maximaal € 5,- per dag
Je kunt gratis parkeren in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage (gratis) en twee parkeerterreinen met ruim 1.000 parkeerplaatsen. Afhankelijk van de beurs of het evenement is het op de eigen parkeerterreinen betaald parkeren (maximaal € 5,- per auto per dag!). https://paranormaalalternatief.nl/bezoekers/route/

ROUTEBESCHRIJVING

MET AUTO:
Routebeschrijving naar de Volmerlaan 12:
De Broodfabriek heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder, aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur.

A4 vanuit de richting Amsterdam:
Via de A4 bereikt u in minder dan 35 minuten De Broodfabriek. U volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A13 vanuit de richting Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volgt u de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

A4 vanuit de richting Rotterdam:
Via de A4 is De Broodfabriek gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rijdt u rechtdoor de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.
Evenement / Agenda delen: