Cursus “Verlicht jouw Stamboom” (6 modules)

Sabrina Kaytar / De spirituele Pelgrim
03-06-2022
13:30
Eigen Wij, Zoetermeer
Zuid-Holland
€ 190,-
workshop


6 workshops om te leren hoe je in jouw stamboom kunt ontdekken welke lasten je voor jouw voorouders draagt die niet meer bij jou passen.
Denk bijvoorbeeld aan verwachtingen, programmeringen, trauma's, overlevingsstrategieën en oude belemmerende overtuigingen.
Door er bewust van te worden, wordt het mogelijk om jezelf ervan te bevrijden.

We behandelen specifieke thema's, zoals jouw voornaam, belangrijke data, beroepen, geld, plaatsen, de conceptie en geboorte.
Informatie zoek je in jouw herinneringen, in familiedocumenten en op internet, en natuurlijk door met nog levende voorouders (hun familie, hun vrienden) te praten.
Dit is geen cursus om te leren hoe je een stamboom over vele generaties maakt (genealogie) maar om de invloed van deze gegevens op jou te analyseren (psychogenealogie). Tijdens de lessen concentreren we ons op de 3 generaties boven jou.

Je leert hoe je een structuur aan deze informatie kunt geven en daarna ga je op zoek naar patronen die je onbewust kunnen beïnvloeden.
Het huiswerk is niet verplicht maar is leuk en interessant om te doen.
Het doel: jezelf van (stukjes van) het verleden te bevrijden om de transitie naar de nieuwe wereld die gaande is lichter voor jou te maken.

Data: 3 juni, 10 juni, 1 juli 2022. De andere drie data zullen samen met de deelnemers gekozen worden.
Evenement / Agenda delen: