Helen met engelen (3 middagen)

Kleur in Apeldoorn
30-04-2023
13:30
Apeldoorn
Gelderland
€ 99.-
healing
workshop


Tijdens deze 3-delige workshop maken we een reis naar onze ziel, begeleidt door de engelen.

Zo kan je ontdekken wat jouw hartewens en levensmissie is. De engelen geven advies over hoe je jouw zoektocht om jezelf of je leven te veranderen kunt beginnen. Ook ontdek je welke edelstenen, kleuren en geuren verbonden zijn met de verschillende engelenfrequenties.

Mirjam: “De sluier tussen de aarde en de engelenwereld wordt steeds dunner. Het wordt voor iedereen veel makkelijker om contact te krijgen met de “buitenwereld”. Mij is gevraagd (via een visioen) om mensen bij elkaar te brengen die hier voor open staan. Door middel van deze workshop hoop ik hier gehoor aan te geven”.

In de eerste bijeenkomst gaan we beginnen met de zoektocht naar ons levensvuur. De kleuren rood, oranje en geel spelen hierin een grote rol.
In de tweede bijeenkomst gaan we d.m.v. groen, turkoois en roze werken aan ons levenswater en in het teken van blauw, indigo en violet, de levensadem.
In de derde bijeenkomst helpen de engelen ons met evenwicht tussen zonne- en maanevenwicht. We sluiten de workshop af door het diamantlicht van de engelen.

Er zijn altijd engelen om ons heen, maar de meesten van ons kunnen hen niet zien en voelen, omdat hun trilling veel hoger is dan de onze.

"Als u gaanderweg uw verbinding met engelen versterkt, zal hun energie steeds sterker voelbaar zijn in uw hart en handen en steeds sterker de sfeer van uw omgeving bepalen. Als engelen bij ons zijn geweest, laten ze een soort “vleugelafdruk” achter, een essentie van Liefde en licht. Als u het advies van de engelen opvolgt, zal deze essentie uw hart verheffen en uw geest helen”. Angela McGerr

De kosten voor deze 3-delige workshop is 99 euro, incl thee, koffie en wat lekkers.
We starten op zondag 30 april, 13:30 uur, de overige bijeenkomsten zijn 14 mei en 21 mei.
Aanmelden en info : Mrjam van Wieringen 06-51519327
Evenement / Agenda delen: