Liefde, Vrede, Harmonie voor jouw kind(eren)

Ilze Liebrand
31-03-2023
19:00
Sambeek (deelname is online)
Online
€ 0,00
gratis
kinderen
meditatie


Sinds kort zijn de Tao kalligrafieën van Liefde, Vrede en Harmonie mij toegewezen vanuit de love peace harmony foundation. Dit is een liefdadigheidsinstelling in Amerika.

Door de toewijzing ben ik bevoegd om deze kalligrafieën te activeren waardoor er een energieveld ontstaat met een hoge trillingsfrequentie wat healing en transformatie mogelijk kan maken. Dat komt omdat Tao kalligrafieën als een portaal fungeren voor de energie van de Tao (Bron)

Op vrijdagavond ga ik dit frequentieveld activeren in een groep en als je wilt, kun je hieraan online deelnemen.
Het thema waarvoor de kalligrafieën zijn toegewezen is: Liefde, Vrede en Harmonie voor kinderen.

Dat betekent dat het Tao kalligrafie LVH frequentieveld wordt geactiveerd voor onze (klein)kinderen maar je mag ook andere dierbaren zoals familieleden, jezelf, huisdier, gezondheidsuitdaging, relatie en meer aangeven. Een ieder voor wie jij de energie van Liefde, Vrede en Harmonie toewenst om gezonder en gelukkiger door het leven te kunnen gaan.

Heb je zin om mee doen?
Deelname is gratis, het is online en start om 18:40 uur voor diegene die meer informatie wenst over het LVH frequentieveld en de werking ervan. Vanaf 19:00 uur starten we met het healingsveld voor onze (klein)kinderen en dierbaren. Daarna is het tweede gedeelte in meditatievorm voor jezelf. Totale tijdsduur is ongeveer een half uur.

Ben je nieuwsgierig naar wat het Liefde, Vrede, Harmonie frequentieveld voor jou, jouw kind(eren) en dierbaren kan betekenen?
Voel je dan vrij om met ons mee te doen.

Graag hiervoor even aanmelden door een bericht te sturen naar 06-43640117 of info@ilzeliebrand.nl zodat ik voor aanvang jou hierover meer informatie kan geven. Zonder aanmelding start de meeting namelijk om 19:00 uur.

Heel veel liefs,
Ilze
💝💝💝
Evenement / Agenda delen: