Ecstatic Dance Breda – DJ Mystica (BE) + Wencke Smits

Ecstatic Dance Breda
12-05-2023
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€23,50
groepskorting


Op zoek naar een dj die jou kan betoveren met haar kleurrijke sets?
Mystica komt voor jou naar Ecstatic Dance Breda! Haar sets zijn als een kunstwerk van emotie, spiritueel inzicht en levenservaring, met zorgvuldig gekozen nummers die resoneren met een bepaalde intentie of gevoel. Soms gaan haar verhalen diep en vieren ze het leven, terwijl ze anderen inspireert en de helende werking van muziek aanwakkert.
Mystica is niet alleen een meester in muziek, maar ook in schilderen, handwerk en fotografie. Ze laat zich inspireren door de natuur, culturele diversiteit en krachtige transformerende gebeurtenissen in het leven, en gebruikt al haar kunstvormen als een kanaal om haar visies en ervaringen over te brengen. Haar doel is om jou te inspireren en te motiveren op jouw eigen reis van zelfontdekking en creativiteit, en geleidelijk te werken aan wereldwijde genezing en ontwaken.
Haar stijl varieert van diepe chill, downtempo tot world fusion, melodische deep house, progressive, tribal en melodische techno, met een multiculturele, nature-loving en vooral mystieke touch. Mystica is een vaste gast bij ons en zal je betoveren met haar muziekkunst. Kom en dans met ons mee!
Evenement / Agenda delen: