HSP Mama Relax ochtend

HSP Mama Relax ochtend
01-04-2023
10:15
Centrum Ont-Moet Bergen op Zoom
Noord-Brabant
€18
meditatie
workshop


Hallo leuke gevoelige mama,

Hoe vaak ren jij jezelf voorbij? Druk met het combineren van je werk, gezin, huishouden en je sociale leven. Echte me-time is er haast niet. Ondertussen merk je wel dat er wat speelt bij je op de achtergrond. Gevoelens en gedachten waar je niet echt vat op krijgt of een lijf dat aandacht vraagt. Kortom je verdient een BREAK! Even opnieuw in contact komen met jezelf. Afgezonderd van je gezin, in een fijne, veilige ongedwongen sfeer. Klinkt dit heerlijk?

Dat is het ook! Als geen ander weet ik hoe je jezelf altijd op de laatste plaats zet. Kinderen, partner, familie ze gaan allemaal voor. Dus daarom boek nu lang vooruit deze Mama’s Relax Ochtend op 1 april. En dat is geen grap 😉 Een combinatie van eenvoudige yoga, mindfulness, chant, creatieve zelfreflectie en begeleide meditatie. Jij kiest zelf wat je meedoet en deelt of waar je alleen toeschouwer bent. Je hoeft er niets voor te kunnen. Alles mag er zijn. Je leert bovendien hoe je jezelf kan afsluiten voor prikkels en negatieve gevoelens van anderen. Wel zo handig als je gevoelig bent.

Na afloop voel jij je weer een stap dichterbij jezelf. Los van je denken. In contact met jouw krachtige ik. Helemaal opgeladen voor de lente! Gun jij jezelf dit cadeautje?

Wanneer
Zaterdag 1 april van 10.15 uur tot 12.30 uur

Waar
Centrum Ont-Moet
Buitenvest 94, 4614 AD Bergen op Zoom

Jouw investering
18,50 euro incl thee, koffie en iets lekkers.

Vriendinnenkorting
Neem je een vriendin mee dan krijgen jullie elk 20% korting.
Evenement / Agenda delen: