Crystal Teachings by Apollanja: Edelstenen en Aarden

Apollanja Crystals
14-04-2023
19:30
Bolsward
Friesland
€25,00
workshop


“When the roots are deep, there is no reason to fear the wind.”

Een veel gestelde vraag die wij in onze winkel horen: hoe hou ik mijn aarding vast? Als je wortels diep genoeg reiken, kun je de wereld een stukje makkelijker aan. In het hier en nu blijven, terwijl de wereld alle kanten op beweegt. Een belangrijk thema, waar edelstenen een heel goede ondersteunende rol in kunnen bieden.

Op vrijdagavond 14 april organiseren we een ervaringsavond over hoe en welke edelstenen je kunt inzetten om te aarden in het hier en nu. Op deze avond maak je kennis met een geselecteerd aantal edelstenen die ondersteunend zijn bij het thema ‘aarden’. Er is ruimte om vragen in te brengen, zoals over jezelf, je kind, of je client, om samen te kijken welke edelstenen bij die vraag inzetbaar kunnen zijn.

Tijdens de avond kijken we individueel naar wie welke steen nodig heeft. Deze steen neem je mee naar huis. Tevens is het mogelijk om een spiertest door ons te laten uitvoeren.

De avond duurt ongeveer 2 uren, onder het genot van een kopje thee of koffie. Na afloop van de avond is er een mogelijkheid om de besproken stenen ook aan te schaffen, of om in alle rust de winkel te bekijken.

Crystal Teachings by Apollanja: Edelstenen en Aarden € 25,-- (incl. één steen)
- Gegeven door Adriana en Martin
- Vrijdagavond 14 april 2023
- Bij Apollanja Crystals Skilwyk 37 te Bolsward
- Inloop vanaf 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, eind rond 21.30 uur
- Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06
Evenement / Agenda delen: