sjamanistische Drumcirkel: FEEL the Beat!

trainingscentrum CIrkeL
15-04-2023
13:30
yogacentrum NovaStrada, Roden
Drenthe
€ 45,00


Van oudsher komen mensen bij elkaar in cirkels om verhalen te delen en het leven te vieren. In deze drumcirkel ga je je verdiepen in het spelen op de sjamanendrum en zingen we samen sjamanistische liederen. Je zult hierbij vreugde ervaren, afgestemd op je hart en je ziel.

We starten de cirkel met een hartmeditatie om ons af te stemmen op het hart. Daarna gaan we kijken naar een Cherokee watersong, zingen we liederen over Pachamama en de Holy Ground van Moeder Aarde en reizen mee met de Grote Gouden Vogel…Na afloop krijg je opnames om thuis te beluisteren. Er is ook ruimte voor vrije improvisatie. Je hoeft niet muzikaal te zijn om mee te doen! Iedere drum heeft een heartbeat en jij ook…

Je neemt een eigen drum mee of je leent een drum (er zijn enkele leendrums beschikbaar). Heb je geen drum? Neem dan een ratel mee. Het werken met de drum kun je ook goed combineren met een eigen praktijk zoals bij de yoga of bij de massage.

Datum: zaterdag 15 april 13.30 – 17.00 uur
Begeleiding: Layla Radjab, sjamanistisch coach en klankhealer (www.droomtijdvandeziel.nl)
Bijdrage: 45 euro (inclusief thee & lekkers)
Locatie: yogacentrum NovaStrada, Vlasveen 34, Roden
Opgave & info: laylaradjab@gmail.com
Info over CIrkeL: www.trainingscentrumcirkel.nl

Deze sjamanistische drumcirkel wordt aangeboden door trainingscentrum CIrkeL, Centrum voor Intuïtief Leiderschap in Groningen. Doel van ons centrum is het helpen realiseren van jouw kwaliteiten als mens en deze helpen ontwikkelen in verbinding met je oorspronkelijke natuur.
CIrkeL is een samenwerkingsverband van sjamanistisch coach Layla Radjab en systemische counselor Marieke Mosk. Onze kennis en ervaring is verankerd in de oorspronkelijke natuur van alle dingen, geworteld in sjamanisme en spiritualiteit. Onze workshops en trainingen bestaan uit sjamanistische Droomcirkels, klankconcerten en het werken met Systemische Opstellingen, waaronder Opstellingen met Paarden.
Evenement / Agenda delen: