Retraite | Naar de Essentie| 2 -7 mei

Welcome Home
02-05-2023
10:00
Welcome Home Thuishaven, Horckerstraat 5 Baexem
Limburg
€777
naar draagkracht
meditatie
retreat


“DEZE RETRAITE HELPT JE OM HELEMAAL JOUW UNIEKE EN AUTHENTIEKE ZIJN TE (HER) ONTDEKKEN ZODAT DEZE WEER HELEMAAL TOT BLOEI KAN EN ZAL KOMEN…GEWOON OMDAT HET DE BEDOELING IS!”

Deze week is diepgaand en allesomvattend, een rechtstreekse snelweg naar ‘Goddelijk leven in de praktijk’. Actueel, mega krachtig en super aards. Een reis in bewustzijn die een diep innerlijke weten activeert. Een complete transformatie waarin je bewust wordt van oude patronen, ideeën en overtuigingen. Een week om helemaal los te laten, zodat alles wat niet meer dient zijn trekkracht verliest. Zodat je je volledig kunt laten gaan in de grote levensstroom. Je wordt het inspirerende voorbeeld van het pure, oneindige, onbevangen, liefdevolle wezen dat je bent.Samen op innerlijke reis met gelijkgestemden

We komen deze dagen bij elkaar met een prachtige groep gelijkgestemden (max. 10 deelnemers). Je zal ervaren dat er zó veel pure liefde te delen, te ontvangen en te ervaren is als we gewoon (ons authentieke zelf) Zijn. Liefde is een hele natuurlijke impuls van binnenuit en het is zo mooi als we die bewust kunnen voelen en van daaruit kunnen handelen, spreken, waarnemen, luisteren en in actie komen. Laat Liefde je gids zijn in alles wat je doet.

Je gaat ervaren dat we elkaar daar enorm mee kunnen helpen en dat als we vanuit onze essentie leven, het leven erop eens helemaal anders uit gaat zien. De hemel op aarde wil geboren worden door ons, we hebben het leven volledig door ons heen te laten stromen. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je leeft waarvoor je geboren bent. Dat is de intentie van deze retraite week.

We komen samen zodat jouw licht nog meer aan kan gaan staan. We verdiepen, verdiepen en verdiepen zodat er een oeroud licht, weer fris en spontaan opnieuw geboren wordt. Een licht dat de essentie en de eenheid in zich draagt en via ons weer in de wereld kan stralen. In de reis hier naartoe kom je jezelf soms flink tegen. Dit dient zijn doel omdat we er deze week alle bewustzijn op gaan schijnen. Deze week brengt je een diepe herinnering aan een ‘Divine’ staat van zijn. Een staat van zijn die tijdloos is, aanwezig in het nu, harmonie schept en oneindig creatief is. Ongeacht de omstandigheden buiten je. Die omstandigheden veranderen continu en kun je gebruiken om het spel hier op aarde te spelen. In dit spel is er geen verschil tussen de een en de ander én tegelijk zijn we allemaal zo uniek! Er is werkelijk niet iemand anders, maar een andere ‘ik’. Een andere ‘ik’ met een totaal unieke expressie. Aan de oppervlakte zijn we deze week samen en in de diepte zijn we één. Daarom versterken we elkaar in een week als deze enorm, omdat we nou eenmaal allemaal Één Zijn. Dit besef en deze opening zal gedurende deze dagen steeds sterker te ervaren zijn, meer verdieping brengen en bewustzijn scheppen. Dit is zo gelukzalig, goddelijk, allesomvattend en tegelijk zo natuurlijk, simpel en eenvoudig.

Het programma:

Het programma bestaat uit wat wij, DJ en Chantal, de afgelopen jaren als het meest krachtig, passend, waardevol en verdiepend hebben ervaren. Deze week is een organisch proces met een opbouw, piek, verdieping en integratie en daarbij faciliteren we passende sessies, meditaties, en (cacao)ceremonies.We houden de groepsenergie gedurende deze dagen tijdens alle gezamenlijke momenten centraal. Je leert onwijs veel van ieders (schijnbaar) individuele vraagstukken. Hierin vindt vaak zo veel herkenning en erkenning plaats. We houden elkaar scherp en dragen elkaar liefdevol door in afstemming te blijven en uit de verhalen te blijven: de vicieuze gedachtencirkels van het verstand. Voorbij aan het verstand herinneren we elkaar en zijn we bewust van de essentie en de Divine Presence in alles. We nodigen een Goddelijke staat van aanwezig zijn uit die je continue kunt meenemen in het eten, wandelen, naar buiten gaan, tanden poesten, in slaap vallen en ook tijdens het plassen en poepen. Tussen de gezamenlijke momenten is er ook voldoende vrije tijd voor jezelf voor onder andere integratie, reflectie, stilte of een diepgaand gesprek, een knuffel, oogcontact, juist alleen zijn of in verbinding…

Het programma zal heel organisch verlopen vaak in de vorm van:

Sound ceremonies/klankenreizen, Cacaoceremonies, Zweethut, ademreizen, ademhalingstechnieken, Vrije dans, samen muziek maken, stembevrijding, meditaties, stilte, (stilte)wandeling in de natuur, ontspanning, satsang*, Q & A, en een gast-teachers die zijn/haar unieke deel inbrengen.

Iedere dag zijn er 2 a 3 sessies die gemiddeld 3 uur duren. Dag 3 is eigenlijk de hele dag een doorlopende ceremonie waarbij we opbouwen naar 4 á 5 rondes in de zweethut.

De prijs voor deze prachtige 6 dagen bedraagt 999,- inclusief btw, alle maaltijden, begeleiding, activiteiten, thee, cacao, een opgemaakt bedje, handdoeken, onbeperkt fruit en gezonde snacks en na de retraite een Integratie-Zoomsessie op 16 mei om 19.30u (dit is ook een vorm van satsang*).

Evenement / Agenda delen: