Cacao, Sound & Silence

welcome Home
22-04-2023
14:00
welcome Home Thuishaven, Horckerstraat 5 Baexem
Limburg
€55
naar draagkracht
healing
muziek, zang en dans


♡ CACAO, SOUND & SILENCE ♡

We beginnen deze verdiepende reis gezellig samen in de Thuiskamer met onze cacaoceremonie.

🙏Daarna gaan we door in een verdiepende satsang*

❤️ Om vervolgens de ceremonieruimte in te gaan onder begeleiding van een intuïtief pianospel van DJ.

🔥 Vanuit een diepe Stilte, een diep Zijn, begeleiden we de stemmen naar opening en bevrijding en vloeien we door in klank, zang, muziek maken, verdiepen… het leven vieren!

🙏Om vervolgens samen een lekkere seizoenssoep met salade en brood te eten.

❤️ Na de avond maaltijd ronden we rond 20.00u af met een kort maar krachtige sharing. Je gaat met je hart wijds open en twee benen stevig op de grond Herboren Huiswaarts!

We houden de groepsenergie in ieder geval tot de avond maaltijd centraal. Wij, DJ & Chantal, nodigen je van harte uit om in het liefdevolle en helende veld te stappen waar jij helemaal kunt zijn wie je bent.

Deze dag is een viering van het leven in hoogte, in extase, in diepte, met levensvreugde en emotie… we verwelkomen alles wat er is. Een dag van muziek en dans, stilte & leegte, inspiratie, vernieuwende inzichten en oeroude boodschappen van wijsheid, liefde en kracht.

Wat wij hieronder verstaan is alsvolgt:

Satsang betekent vrij vertaald, Samenzijn in waarheid. Dit gaat om een waarheid die voorbij aan onze persoonlijkheid gaat. Een satsang is een samen-een-zijn op een diepere laag voorbij aan onze eigen persoonlijkheid. Waarbij wij, DJ en Chantal, het open kanaal zijn en boodschappen en inzichten doorgeven vanuit het een-zijn. Dit ontstaat altijd en alleen in het moment. Vaak is het interactief en gaan we in op datgene wat zich aan dient. Dit kan een actueel thema van de collectieve mensheid zijn, een diep inzicht over onze ware essentie, een groepsthema, een persoonlijk vraagstuk of iets anders dat zich in het moment aan dient. Een satsang geeft een opening naar een directe ervaring van wat we kunnen noemen: het eenheidsbewustzijn, het allesomvattende liefdevolle Gewaarzijn, de bron, of het goddelijke vuur in ons…

Mega aards en spiritueel tegelijk. Dat is wat wij graag meegeven: het een sluit het ander niet uit….sterker nog het één versterkt het ander en deze zijn onlosmakelijk verbonden. Een Spiritueel Wezen in een menselijk jasje. Een goddelijke reis; het ene moment in een extatische staat van zijn en het andere moment grappend, grollend en blij als een kind. Het ene moment een afgescheiden ‘ik’ en het andere moment één met alles.

Inloop vanaf 13.30u, we starten om 14.00u met de cacaoceremonie.

Standaard financiële bijdrage: 77 euro. Inclusief cacao, thee, kleine versnapering, soep met brood & salade.

Daarnaast bieden we een ‘mogelijkmaak-prijs’ aan van 55 euro. Je kunt er ook voor kiezen extra vrijgevig te zijn voor 99 euro.

*Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen omdat we de groep graag klein houden. Zodat we de veilige en intieme setting kunnen waarborgen. We ervaren dat deze groepsgrootte op dit moment bij ons het meest passend en krachtig is voor een evenement als deze.

Met liefde,

DJ en Chantal

Evenement / Agenda delen: