Infolezing Bruno Gröning

Bruno Groening Vriendenkring
04-04-2023
19:30
't Atelier Zwolle
Overijssel
€ geen,vrijwillig
healing
meditatie


INFORMATIE VOOR ONLINE AGENDA’S 2022

Titel: Lezing: een weg naar gezondheid van lichaam en ziel

Datum: Dinsdag 4 april 2023 in
Locatie: ´t Atelier, Gouveneurlaan 3, 8016 BK Zwolle
Aanvang: 19.30 uur tot 21.30 uur
Prijs: vrij entree, een vrijwillige gift wordt gevraagd
Opgave/reserveren: tel. 06-24354254 of e-mail: netherlands@bruno-groening.org
Informatie:
Website: www.bruno-groening.org
Facebook infolezing in Zwolle: https://www.facebook.com/events/740492264252685

Informatie voor de redactie:
Verdere informatie kunt u vinden op internet:
bruno-groening.org

Tekst lezing:
Deze lezing gaat over Bruno Gröning, hulp en genezing via geestelijke weg, een weg naar gezondheid van lichaam en ziel.

Bruno Gröning leefde van 1906 tot 1959 in Duitsland. Hij zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Bruno Gröning wees er de mensen op dat er een genezende kracht in de kosmos bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Tot zijn dood in 1959 gebeurden er tijdens zijn voordrachten in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Ook na zijn dood gingen de genezingen verder en werd de Bruno Gröning-Vriendenkring opgericht.

Tijdens de lezing kunt u zelf de genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe u dit voor uzelf kunt toepassen. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.

Bruno Gröning vergeleek de mensen met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven. Op verschillende plekken (o.a. Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem en Enschede) vinden er iedere drie weken bijeenkomsten van de Bruno Gröning-Vriendenkring plaats waarbij gezamenlijk de Heilstrom wordt opgenomen. Na deelname aan een informatieve lezing kunt u hieraan deelnemen. Ook deze bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk (een vrijwillige gift is welkom). Meer informatie hierover via www.bruno-groening.org of tel. 06-24354254 of e-mail: netherlands@bruno-groening.org

Lezing:
't Atelier, Gouveneurlaan 3, 8016 BK Zwolle
Evenement / Agenda delen: