Lezing Transformatie naar de Gouden Tijd

Liesbeth de Groot
20-03-2023
19:30
Breda
Noord-Brabant
€ gratis
gratis
healing
nieuwe-aarde


LEZING TRANSFORMATIE NAAR DE GOUDEN TIJD

Het Kosmische Kennis Boek

Het Kennis Boek is een kosmisch boek. Het bevat vele boodschappen van aartsengel Gabriel, dimensies van Licht en nog veel meer. Het is een kompas in deze tijd van grote veranderingen.

Het boek legt uit wat en waarom er gaande is op aarde. Een goddelijk plan is in de vorige eeuw gestart met als doel om ons al mensheid in eenheid met elkaar te verenigen. Hiervoor zijn de tijd en de evolutie versneld, zodat we van onze conditioneringen en karma’s kunnen worden verlost.

Een zuiverende energie op de tekst opent diepere lagen in onszelf. Die energie stemt zich precies af op het niveau van ieders bewustzijn. Geleidelijk aan tilt het ons op tot een universeel bewustzijn van eenheid en bereidt het ons voor op het nieuwe tijdvak, de Gouden Tijd.

Alleen maar door het boek te lezen, vindt innerlijke transformatie plaats. Het is daarom zoveel meer dan een boek. Bijzonder is dat door het lezen ook het collectieve bewustzijn wordt verhoogd. Een kosmisch geschenk dat inmiddels in 60 landen mensen heeft bereikt. Als je geïnteresseerd bent, ontvang je 3 hoofdstukken om er verder mee kennis te maken.

Fijn als je je aanmeldt.

Info/aanmelding: M: 06 496 450 26 - liesbethdegroot@outlook.com
Huis-/praktijkadres van Liesbeth: Dr. Schaepmanlaan 35, 4836AR Breda
Evenement / Agenda delen: