Manifestatiekracht – trainingscentrum CIrkeL

trainingscentrum CIrkeL
02-04-2023
10:00
Trainingscentrum CIrkeL, Groningen
Groningen
€ 75,00


Verlang jij ernaar je potentie en je innerlijke kracht te manifesteren?
Manifestatiekracht is een krachtige combinatie van twee methodieken, het sjamanistisch Droomreizen met Systemische opstellingen.
In deze workshop maak je eerst een sjamanistische Droomreis onder begeleiding van de sjamanendrum, waarna we de Droomreis van 2 deelnemers neerzetten in een Systemische Opstelling.
In deze Opstelling komen de natuurelementen en Krachtdieren uit de trancereis tot leven en kun je als deelnemer bewust contact maken met je ‘innerlijk weten’ en je creatiekracht. Wat gebeurt er als we gaan spreken als grootvader Wind, kunnen zien als Adelaar of in de rol stappen van Beer? Je ervaart hoe je je kunt gaan manifesteren vanuit de laag van het onderbewustzijn en komt in verbinding met je intuïtie, waardoor je je leven meer bewust gaat vormgeven.
Begeleiding door twee passievolle vrouwen, systemisch counselor Marieke Mosk en sjamanistisch coach Layla Radjab.
Door eerdere deelnemers ervaren als een inspirerende en zeer verrijkende workshop!

Bijdrage: 75 euro (inclusief thee & lekkers)
Opgave: laylaradjab@gmail.com
Info: www.trainingscentrumcirkel.nl
Tijdstip: 10.00 - 16.00 uur
Adres: De Witte Schuit, Groningen

Deze sjamanistische workshop wordt aangeboden door trainingscentrum CIrkeL, Centrum voor Intuïtief Leiderschap in Groningen. Doel van ons centrum is het helpen realiseren van jouw kwaliteiten als mens en deze helpen ontwikkelen in verbinding met je oorspronkelijke natuur.
Evenement / Agenda delen: