Cacao & soundhealing

In je Kern
16-04-2023
14:00
Haarlem
Noord-Holland
€42,50
doelgroep korting
ceremonie
muziek, zang en dans


Proef de geest van moeder cacao en laat je onderdompelen in de magische klanken. We gaan op reis naar binnen en stemmen af op ons hart.
Tijdens deze middag is er ruimte voor verstilling om te luisteren naar het fluisteren van je hart. De combinatie van muziek en de helende werking van cacao kunnen ervoor zorgen dat er weer stroming komt. We zijn er om je te ondersteunen met klanken, aanwezigheid en waar nodig Reiki.
We starten met een ontspannende begeleide meditatie om helemaal te kunnen landen. Daarna drinken we gezamenlijk ceremoniële cacao uit Peru en zetten we een intentie voor onze reis.
Je wordt ondergedompeld in een ontspannende klankreis. Giulia maakt gebruik van klankschalen, stemvorken, de tanpura, stem en andere instrumenten om je te begeleiden op een magische reis naar binnen. Alles is welkom; of je nu iets mag toelaten, loslaten of genieten in het moment. Ter ondersteuning is Rik aanwezig, Waar nodig kan hij helpen met Reiki.
Na deze prachtige ervaring is er thee en iets lekkers. We eindigen in zachtheid, liefde en verstilling zodat de werking van de reis door kan gaan.

Programma:
13:30 Deuren open
14:00 Welkom in de cirkel
14.30-16.30 Cacao, klankreis
16:30 afsluiting
17:00 afscheid

Locatie:
Aromamore, Geertruida Carelsenstraat 48, 2032HL Haarlem. Parkeren kan gratis in de straat. Bus 80 richting Amsterdam stopt vlakbij de locatie.

Tickets:
Normaal ticket: €42,50
Budget ticket: €37,50 (De budget tickets zijn er voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen)
Support ticket: €47,50 (Met een support ticket help je de budget tickets mogelijk te maken)

Er zijn maximaal 12 tickets te koop. We houden de groep bewust klein zodat er 1 op 1 aandacht mogelijk is. Je koopt je ticket via Hipsy.

Hoe bereid je je voor op deze ceremonie?
- Maak je heilige ceremonietas klaar met: een dagboek en pen, fles water, (yoga)matje, oogmasker, dekentje, kussen, warme sokken
- Eet in de ochtend een lichte maaltijd en sla bij voorkeur de lunch over, dit zorgt voor een schoon systeem en helpt de opname van de cacao
- Plan na de middag ruimte en tijd voor jezelf in

Over ons
Giulia Bijvoet heeft haar eigen soundhealing praktijk In je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling.

Rik Blaauw heeft geruime ervaring op het gebied van Tantra en Reiki. De weg naar huis gaat volgens hem via het hart. Plantmedicijnen zoals cacao geven daarin een mooie ondersteuning. Hij geeft zijn kennis graag door via workshops en events.

Ben je klaar om te ontspannen, ontladen en te luisteren naar de diepe wijsheid die in jou zit?
We kijken ernaar uit om je in hart en ziel te ontmoeten,

Liefs,
Rik en Giulia
Evenement / Agenda delen: