Shamanic Drumbuilding Ceremony

Chanté Peta - Centrum voor Bewustwording
21-05-2022
09:30
Chanté Peta te Beneden-Leeuwen
Gelderland
€250-€300
workshop


De sjamanendrum roept.
De drum roept je in jouw dromen.
Je kan de drum al voelen, zien, ruiken en horen.
De drum is in energie al aanwezig.
Jouw creatiekracht is slechts nog nodig,
om de drum hier op aarde te manifesteren.

Een drum is een zeer persoonlijk instrument. We bieden vele opties en mogelijkheden om jouw drum zo persoonlijk te maken. In afstemming met de gebruikte materialen gaan we het weekend starten. Gedurende een weekend maak je eigen sjamanendrum. Het hout en de huid die je gebruikt, geven hun wijsheid en energie aan jouw drum. Door de drum zelf te maken, voed je de drum ook nog eens met jouw energie, zodat er een prachtig en krachtig instrument ontstaat. De drum wordt onder begeleiding van een sjamaan door jou zelf ingewijd tot een Heilig instrument.

De drum is naspanbaar en daardoor goed buiten te gebruiken. Een sjamanendrum heb je vaak voor het leven. Je bent altijd welkom voor het naspannen of herstelwerkzaamheden aan je drum indien nodig.

De drumbouw ceremonie duurt 2 dagen (21 en 22 mei) van 9.30 tot 17.00 uur. Aan het begin van de workshop zal middels een trancereis verbinding gemaakt worden met de ziel van de materialen waaruit je drum gaat ontstaan. De worskhop wordt afgesloten met een inwijding van jouw drum volgens de Lakota traditie. Afhankelijk van de gebruikte materialen kost je drum tussen de €250 en €300. Bij een aanbetaling van €100 gaan wij starten jouw wensen in kaart te brengen en de benodigde materialen te verkrijgen.

Voor meer informatie over soorten drumframes en huid kan je contact opnemen via 06-28850086
Evenement / Agenda delen: