inloopochtend

Rozenkruis Hilversum
17-03-2023
10:00
Centrum Hilversum
Noord-Holland
€ vrijwillig


Op vrijdag 17 maart van 10.00 tot 12.00 uur is er bij het Rozenkruis Hilversum een open inloopochtend. Maandelijks organiseren wij spirituele ontmoetingen met gesprekken van hart tot hart.

Waar denken wij aan bij spiritualiteit? Heeft spiritualiteit niet te maken met bewustzijn van de geest? Het woord spiritualiteit wordt op veel manieren gebruikt, bijvoorbeeld in verband met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt bij Rozenkruisers op een persoonlijke, innerlijke ervaringsweg: Waardoor word ik geïnspireerd? Wat heft mijn ziel op? Hoe groeit mijn inzicht? De spirituele mens stelt essentiële levensvragen: waarom ben ik op aarde en wat is mijn taak?

In gesprekken van hart tot hart gaan we op zoek naar antwoorden op deze essentiële levensvragen. Hiermee bieden we je de gelegenheid om op informele wijze kennis te maken met het gedachtegoed van de Internationale School van het Gouden Rozenkruis. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over de waarden van het leven, een boek in zien of gewoon stil zijn. Je bent ook vrij om een kijkje te nemen in onze bibliotheek. Voel jij je aangesproken? Dan ben je van harte welkom in ons centrumgebouw. De volgende inloopochtenden zijn op vrijdag 21 april, 19 mei en 16 juni. Het onderwerp volgt later.

Toegang: vrijwillige bijdrage, adres: Koninginneweg 41, 1217 KT Hilversum. Meer info www.rozenkruis.nl/hilversum of 023-518 6185
Evenement / Agenda delen: