Kyoto Opstellingen

Nijman Coaching & Trainingen
28-05-2023
10:00
Op Hodenpijl, Schipluiden
Zuid-Holland
€ 159
healing
workshop


Deelname aan 1 dag Kyoto Opstellingen bij Op Hodenpijl (Schipluiden) op 28 mei.

Deze dag werken we met een combinatie van Sjamanisme, Familieopstellingen en Traumawerk. We gaan deze dag aan de slag met individuele en collectieve stukken voor alle deelnemers. Een Kyoto Opstellingendag is lifechanging, een dag om nooit te vergeten.

Traumatische ervaringen en waar we vandaan komen, hebben een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons werk en privéleven. We nemen b.v. patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren. Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden op gebieden als angst/ziekte/depressie/het leven (deels) niet kunnen nemen/verstoring van (ver)binding of sexualiteit/etc. Deze hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden, geschiedenis of trauma’s (ook uit vorige levens) die we met ons meedragen. Ook in zakelijke context kunnen schijnbaar complexe problemen ontstaan doordat b.v. een paar simpele systemische regels worden geschonden.

Met behulp van Kyoto Opstellingen kan een beweging worden ingezet naar heling en doorbreken van patronen. Tijdens een dag Kyoto Opstellingen combineren we Systemisch Werk, Traumawerk en Sjamanisme om op diepe laag thema’s uit te werken.

Nijman Coaching & Trainingen organiseert deze dagen op de inspirerende locatie ‘Op Hodenpijl’, waar iedereen aan kan deelnemen en er de mogelijkheid is om een privé of zakelijke vraag uit te werken in opstellingen. Vincent Nijman is Sjamanistisch Opsteller, Systemisch- en Traumatherapeut en NLP Coach. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Karen Scheffers van Reflection of a Soul. Een Kyoto Opstellingendag is lifechanging, een dag om nooit te vergeten.

Inschrijven: https://www.vincentnijman.nl/product/kyoto-opstellingen-schipluiden/
Evenement / Agenda delen: