Cursus Art of Meditation met Rajshree Patel

Art of Living Nederland
24-04-2023
19:00
Moluks Kerkelijk Centrum Houten // Of online
Utrecht
€350,-
meditatie


Leer moeiteloos mediteren op een fijne en effectieve manier.

De cursus begint met een individuele instructie waarbij jij een persoonlijke mantra ontvangt en je de meditatieve klanken van de mantra effectief leert te gebruiken.

Eenmaal geleerd, is de techniek gemakkelijk elke dag te beoefenen.
Onze teachers zijn ook na de cursus bereid al jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot de meditatie.

Na de cursus kun je deelnemen aan wekelijkse of maandelijkse online follow-ups om in groepsverband te mediteren, de technieken te herhalen en verbonden te blijven.

Samadhi is een natuurlijke staat voorbij waken, slapen en dromen. Het is een onuitputtelijke bron van energie, intelligentie, creatieve kracht en een plek van oneindige vrede en kalmte. 'Sahaj' betekent moeiteloos in het Sanskriet.

De Art of Meditation (Sahaj Samadhi) van Art of Living is een eeuwenoude, moeiteloze meditatietechniek. De oorsprong ligt duizenden jaren terug in de Vedische traditie, maar is helemaal toegespitst op de huidige tijd. De kunst van het mediteren is subtiel en tegelijk aangenaam eenvoudig.

Met de techniek leer je de diepere lagen en diepste energiebron in jezelf aan te boren. Zowel lichaam als geest komen diepgaand tot rust en je ervaart een staat van stilte en vrede. Diepgewortelde stress verdwijnt en je voelt je helder, energiek en creatief.

De beoefening is ontspannen en prettig en de voordelen zijn meteen voelbaar. Iedereen kan de techniek binnen een paar uur training leren.

Regular: €350
Student: €195
Herhaler: €150

Tijden: maandag 24 april online van 19.00 - 21.00
dinsdag 25 april in Houten of online van 19.00 - 21.00
woensdag 26 april in Houten of online van 19.00 - 21.00

De cursus is in het Engels met vertaling naar het Nederlands
Evenement / Agenda delen: