The HALO Experience kaartverkoop is begonnen

Mathieu Iking en Eyra Moon
05-03-2023
11:00
Nederland
Noord-Holland
€65
ascensie
healing


De kaartverkoop van The HALO Tour met Mathieu Iking en Eyra Moon is begonnen. De tour bestaat uit groepssessies (The HALO Experience) en prive sessies Source Healing, Discover your Blueprint and Life Purpose en The Personal Reconnection.

The HALO Experience bestaat uit sound healing (handpan en vocals), Source Healing (energy werk), een geleide meditatie met Subconscious Mind Clearing en DNA licht code activatie.
The HALO Experience heeft als doel je lichaam te detoxen, je onderbewustzijn en energieveld op te schonen van blokkades en beperkende overtuigingen en de groep direct in een hogere trillingsfrequentie te brengen. Deze groepsessie wordt veelal als ontspannend en heel bijzonder ervaren. De handpan en Source Healing zorgen voor een hoog trillingsfrequency badje waarin je heerlijk kunt rusten. By law of nature worden de lagere trillingen als het ware opgelost. De stem van Eyra en Source Healing activeren tevens iets in je lichaam waardoor je talenten en gaven aangezet worden, maar ook bijvoorbeeld de moed om de volgende stap te nemen, of het vertrouwen in jezelf, de angst kan wegvallen, de behoefte aan alcohol, sigaretten of drugs. Wat het brengt is voor iedereen anders.

Tijdens prive sessies kan er dieper ingegaan worden op de bronoorzaak en wordt deze getransformeerd op zowel mind, lichaam als ziels niveau. De integratie zorgt ervoor dat je als het ware een nieuwe mind creerd en ruimte om jou life purpose te volgen. Eyra en Mathieu hebben een methode ontwikkelt die als prettig en liefdevol ervaren wordt, luchtig en down to earth. Voor meer informatie over de prive sessies en de hele tour zie de website.
Evenement / Agenda delen: