Klankconcert – De Stroom van het Hart

Klankconcert - De Stroom van het Hart
25-03-2023
19:30
Yogacentrum de Bloementuin, Sint Jorisveld 1, 2023 GD Haarlem, Nederland
Drenthe
€35
meditatie
muziek, zang en dans


In dit bijzondere klankconcert nemen Jesse Blauwhof en Giulia Bijvoet je mee in de beleving van de klankwereld. Klank kan je helpen om te ontspannen en voelen wat er in je speelt. Je mag ervaren wat klank met jou kan doen, zonder oordeel en enkel vanuit acceptatie. We volgen de stroom van het hart en gaan uit de controle in de overgave. Vanuit die overgave ontstaat de geleidelijke genezing.

~Inhoud~
Tijdens het klankconcert lig je comfortabel en warm op een matje. Je wordt uitgenodigd om de klanken te ontvangen en je te laten meevoeren met de trillingen van verschillende instrumenten. Er wordt o.a. gewerkt met bijzonder krachtige klankschalen die gemaakt zijn tijdens Volle Maan. Daarnaast bespeelt Jesse zijn zelf gemaakte gongs en klankschalen. En gebruikt Giulia stemvorken en klankschalen op het lichaam. Achteraf is er een kopje thee en mogelijkheid om ervaringen te delen.

~Na de avond~
*Voel je je ontspannen
*Ben je meer in contact met je lichaam
*Kunnen emoties en gevoelens zijn aangeraakt
*Heb je mogelijke inzichten gekregen op jouw levenspad

~Waarom het werkt~
Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat hebben de trillingen van de klankschalen en gongs invloed op ons lichaam. De klanken zorgen ervoor dat je kan ontspannen en loslaten en energie weer vrij kan stromen.

~Over ons~
Jesse Blauwhof van Andromeda Gongs smeedt handgemaakte klankinstrumenten, gongs en klankschalen, waarbij de kracht van intentie centraal staat. Door meditatie en concentratie zoekt hij naar zielskwaliteiten, energieën of geestelijke wezens die hij in vrije samenwerking verbindt met het instrument. De klanken van deze instrumenten vormen een brug naar de geestelijke wereld, als een klankbord dat de echo van het goddelijke in ons weerkaatst in diepere lagen van ons bewustzijn. https://nl.andromedagongs.com/

Giulia Bijvoet heeft haar eigen soundhealing praktijk In je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling. https://injekern.nl

~Praktisch~
Inloop: 19:15
start: 19:30
einde: 21:30

Kosten: €35,-
Meenemen: warme sokken, evt. oogmasker. Er zijn yogamatjes, dekens en bolsters aanwezig. Als je weet dat je niet lekker kan liggen op een yogamat ook een extra matje meenemen.
Locatie: Yogacentrum de Bloementuin, Sint Jorisveld 1, 2023 GD Haarlem, Nederland
Evenement / Agenda delen: