The Butterfly Way ~ Breathwork One-on-One Session

InnerGuide
04-05-2023
13:00
Well
Limburg
€99
ascensie
healing


De Weg van de Vlinder

De weg van de vlinder is een weg van geduld, vertrouwen en het besef dat alles tot bloei komt wanneer de tijd rijp is.
Zoals de rups in een cocon, die uiteindelijk verandert in een prachtige vlinder.

Wanneer het moment aanbreekt dat de vlinder gaat vliegen, ziet zij plotseling de wereld vanuit een ander gezichtspunt, een gezichtspunt dat grotere schoonheid biedt en een heel veel bredere kijk op de wereld. Vlinders zijn vrolijk, dwarrelen van bloem naar bloem en geven ons een gevoel van vreugde, van lichtheid, van vrijheid.

***

In deze (1-op-1) sessie keren we middels de (chaotische en/of verbonden) ademhaling naar binnen om contact te maken met dat wat er van binnen leeft, dat wat (al langere tijd) gezien en gehoord wil worden.

In plaats van je emoties en gevoelens diep weg te stoppen (omdat dit zogenaamd zo "hoort" of dat je denkt dat dit zo hoort), wordt er een veilige omgeving gecreëerd (Sacred Space) waarin je voluit expressie mag geven aan die wie jij bent, je eigen stem en emoties mag laten horen, je jezelf mag laten zien en uiten van dat wat er binnenin jou speelt.

Door in de "donkerte van de cocon" te durven zijn met wat zich in het moment aandient, leer je expressie te geven aan die wie jij in je diepste wezen bent, je te bevrijden van (oude) pijnstukken, van schaamte en schuldgevoelens om dan als een prachtige kleurrijke vlinder weer de wereld in te mogen fladderen. Om in vrijheid en lichtheid jezelf te mogen Zijn

***

Deze 1-op-1 sessie vindt plaats in mijn natuurhuisje in de Maasduinen.
Voor een sessie reserveer ik een tijdsblok van 3 uur; dit zodat wat gezien wil worden ook met aandacht en liefde begeleid kan worden. Soms duurt een sessie wat langer, soms ook wat korter. Belangrijk daarbij is dat jouw proces veilig begeleid wordt en jij in goede energie en met een rustgevend gevoel weer terug naar huis gaat.

Wil je graag een sessie met mij boeken (op een ander tijdstip), neem contact met me op via: https://inner-guide.nl/contact

***

Ga je liever in proces in een groep dan is het Vlindervlucht weekend (retraite) eind augustus misschien iets voor jou.
Voor meer informatie en boeking daarvoor, neem dan een kijkje op https://hipsy.nl/event/11448-vlindervlucht-weekend

Evenement / Agenda delen: