The Voice of Spirit | 3 bijéénkomsten

welcome Home
22-03-2023
19:15
Welcome Home Thuishaven, Horckerstraat 5 Baexem
Limburg
€111
naar draagkracht
muziek, zang en dans
workshop


Klanken kunnen een diepe heling stimuleren, en daarom nemen we je tijdens deze dagen mee op een magische innerlijke reis, zodat jij de Liefde, Harmonie en Eenheid weer kunt voelen.

We organiseren drie bijéénkomsten waarbij je een verdiepende reis naar binnen maakt en beter en beter leert luisteren naar je ware stem en alles wat er in je leeft, om hier vervolgens expressie aan te geven. Je ervaart de kracht en magie van klank en vibraties als heling voor jezelf en anderen.

Op innerlijke reis vanuit een veilige en liefdevolle bedding

Samen creëren we een veilige en liefdevolle bedding, die eventuele blokkades in je lichaam en op jouw stem doen wegsmelten. Een bedding waarin alles er mag zijn en je de veiligheid zal ervaren om je hart volledig te openen om jouw authentieke wezen te voelen.

Hoe ziet het programma er uit?

Deze avonden, om de week op woensdag, starten om 19.15 uur en duren tot uiterlijk 22.30 uur. De eerste drie data zijn: 22/3, 5/4 en 19/4.

Je kunt vanaf 18.30 uur binnen komen om nog even lekker te kletsen. Vanaf 19.15 uur gaan we met elkaar de diepte in en beginnen we in Stilte & Satsang*

Chantal zal een (cacao)ceremonie begeleiden om vervolgens samen de diepte in te gaan.

*Satsang komt uit het Sanskriet en betekent vrij vertaald ‘bijeenkomst in waarheid’, het spreken, luisteren en vooral ervaren van waarheid.

We staan te springen om samen te ZIJN met een groep mensen in een krachtige intieme setting die ook deze CALLING VOELEN 🙏😍 🙌

Voel jij je ook meer en meer, Hier en Nu, verbonden met andere dimensies?
Wil jij ook bewust het eenheidsbewustzijn ervaren en meer en meer belichamen?
Wil je meer openen door middel van klank en zang, het maken van muziek en samen zijn?
Jouw bewustzijn openen in en voor diepere lagen van het leven?
…Om bij je diepere kern van innerlijke wijsheid te komen en de Eenheid met alles wat leeft te voelen.

Wordt er iets wakker in jou?

We gebruiken geen woorden of bestaande liederen, maar maken klanken vanuit ‘stroming’ en intuïtie. Hierdoor kan je makkelijker in contact komen met je kern en bewust worden van verschillende gevoelslagen, een ware ontdekkingstocht!

Onze stemmen zullen op elkaar resoneren en generen samen een collectieve vibratie/frequentie waarin alles mogelijk is en kan ontstaan. We openen in een cirkel met de intentie om de energie door ons lichaam te laten stromen en we ‘stemmen onszelf af’ op elkaar. Gedurende deze innerlijke reis die we letterlijk samen maken, zullen we elkaar voelen en dragen. Hierin kan hetgeen naar boven komen dat wellicht al een lange tijd gezien en geuit wilt worden.

Dit is een reis naar jouw waarheid, authenticiteit en vrijheid. Je hoeft geen ervaring te hebben met stembevrijding of stemoefeningen. Ook hoef je niet mooi te kunnen zingen. Hier kun je ontdekken en zijn zoals; we dragen elkaar oordeel-loos en met compassie!

Word gedragen door het liefdevolle veld en ga voorbij alle angsten en oordelen
We beseffen dat dit openstellen om kwetsbaarheid vraagt, en daarom creëren we een veilige bedding waarin je kan voelen dat alles er mag zijn. We gaan voorbij aan alle angsten en oordelen. Ook als je het spannend vindt om klanken te maken, nodigen we je uit om je te laten dragen door het liefdevolle veld.

Naast klanken maken met je mond, nodigen we je ook uit om een instrument te pakken en alles door je heen te laten stromen dat zich op dat moment aandient.

Ervaar wat stembevrijding in jou mag aanraken en openen
Kom genieten en laat je verwonderen welke prachtige klanken we als mensen samen kunnen maken. Wat we met onze stemmen kunnen ervaren is niet in woorden te beschrijven. Dit is iets wat we eenieder gunnen om te komen ervaren! Wanneer je de vrijheid voelt in het uiten van je stem, heeft dit direct impact op de vrijheid die je voelt op andere gebieden van je leven.

Voel je welkom bij Welcome Home en kom thuis bij jezelf. We kijken ernaar uit om jouw unieke stem te horen!

EXTRA: We beseffen ons dat een ceremonie veel met je kan doen en/of veel bij je kan openen. Daarom kun je in de dagen na deze reis nog met je vragen bij ons terecht. We zijn er voor jou.

Inloop vanaf 18.30u, we starten om 19.15u

2023: 22 maart, 5 april, 19 april

Max. 10 deelnemers

Prijs*: 111,- of 144,- of 177,-

3 bijéénkomsten en een groep gelijkgestemden om verdieping, integratie en ervaringen uit te wisselen. We zullen hiervoor ook een groep-app aanmaken.

Inc. Thee, Cacao en kleine versnapering op een prachtige locatie.

*We hanteren graag 3 prijzen zodat je zelf kan kiezen wat bij je past.
Evenement / Agenda delen: