Op reis door Limburg – van Binnen naar Buiten

Welcome Home
09-03-2023
10:00
Welcome Home Thuishaven, Horckerstraat 5 Baexem
Limburg
€333
naar draagkracht
healing
retreat


Het afgelopen jaar hebben we zó veel mooie plekken ontdekt die gewoon té mooi zijn om niet te delen..

Daarom gaan we heel graag een groep op reis meenemen. Dit is een reis voor degene die zowel een diepe innerlijk reis in zichzelf en met elkaar willen maken én 4 dagen lang met ons mee op ontdekking en beleving willen in onze eigen omgeving. We zullen vooral de natuur in duiken en ons laten verwonderen door de krachtige oerbossen, de prachtige beekjes en rivieren en de uitgestrekte heides die het gebied rondom ons centrum rijk is.

We kunnen er heel veel over vertellen maar we nodigen je vooral uit je te laten verassen door een reisschema met:Diepgang

Gezelligheid

Thuiskomen

Openen

Ontdekken

Natuur

Culinaire verwennerij

Genieten

De mooiste plekjes

Inspirerende plekken

Stilte

Aan het vuur

Verassende activiteiten

Divers programma

Meditatie

Verbinding

Live muziek

Ontspanning

Vreugde

Connecties

Bezinning

Verdieping

Mooie landschappen

Wandeltochten

Ceremonies

Warmte en fijn Samenzijn

Soul Family

Lachen

HuilenKortom het leven ten volste vieren!Wordt je al enthousiast? Ga dan met ons mee op deze reis 🙂


Praktisch:

In de ochtend om 10.00 uur komen we samen op onze prachtige locatie in Baexem. We delen met elkaar wat onze intenties en diepere behoeften zijn.Deze dagen zullen we een aantal keer met heel veel liefde en aandacht samen heerlijke maaltijden bereiden op onze locatie en we zullen ons iedere dag op een inspirerende plek culinair laten verwennen.

Koffie, thee, fruit, crackers, nootjes, brood e.d. kun je altijd zelf pakken en we nodigen je uit je lekker Thuis te voelen deze dagen.

We overnachten uiteraard op onze locatie waar we o.a. in de avonden ook samenkomen om in ceremonie te gaan, muziek te maken, te dansen, of gezellig rond het vuur te verbinden.

We hebben een aantal verassende activiteiten op het programma staan die uniek zijn in deze regio.

Zondag rond 14.00 uur zullen we deze reis met elkaar afsluiten.

EXTRA:

Je bent van harte uitgenodigd om 8 maart al aan te komen. Deze avond organiseren we een prachtige avond met zoals we dat noemen; Mantra’s en Heartsongs. Je kan dan al gratis blijven overnachten bij ons bij Welcome Home wanneer je aansluitend blijft voor deze 4 daagse reis. Meld je nog wel even aan voor de mantra Circle.Investering in jezelf:
– Regular ticket: 444,-
– Abundance ticket: 555,-
– Budget ticket: 333,-

Alle prijzen zijn ALL-inclusief. Daarvoor krijg je alle drankjes en maaltijden op onze locatie én in de restaurants, alle activiteiten en ceremonies, én 3 overnachtingen (4 wanneer je ook een ticket voor de mantra avond erbij boekt)

Je kunt zelf kiezen welk bedrag je betaalt voor deze reis toepasselijk op jouw huidige (financiële) situatie.Stuur ons voor vragen een mailtje of appje.Lijkt het je leuk om met ons mee te gaan op reis?

Wij kijken er in ieder geval ontzettend naar uit!Met Liefde,DJ en Chantal
Evenement / Agenda delen: